Abonnementsartikel

Siloking fejrer en milepæl med selvkørende mikservogne i 2019.

Først ét tusinde, så to tusinde, nu fortsætter arbejdet mod nye mål, skriver Siloking i en pressemeddelelse. Fra år 2004 til 2019 har Siloking leveret to tusinde selvkørende mikservogne fra fabrikken i Tittmoning, nær München. Siden lanceringen i 2004 har fodringsspecialisten udviklet sig til markedsleder i Tyskland, og udvider fremstødet yderligere i Tyskland og til resten af verden., skriver Siloking. Præcision, komfort og besparelser i mandetimer er stadig topprioriteterne hos Siloking.

En milepæl

Succeshistorien startede i 2004 på EuroTier i Hannover da specialister indenfor fodringsteknologi præsenterede den første selvkørende Siloking med 3-akslet chassis til de fremmødte messedeltagere. Denne præstation var resultatet af mange års udvikling, kombineret med praktisk erfaring fra mælkeproduktion. "En maskine der kan læsse, mikse, køre og levere foder" - sådan præsenterede Sascha Behrend, sælger hos Siloking, den nye innovative maskine. Maskinen overbeviste ekspertjuryen og vandt DLG's Guld-Award.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Selvkørende

- Det er vores mål at udvide kerneforretningen, da markedet for selvkørende mikservogne vokser kontinuerligt. Med vores omfattende produktsortiment og tilhørende redskaber tilbyder vi løsninger til hver en opgave, fortsætter Sascha Behrend.

Væksten er baseret på individuelle bedrifter, hvor fokus er mindre tid, mere præcision og mere komfort. Foderomkostningerne bliver også vigtigere. Her kan den effektive brug af selvkørende mikservogne vise sine styrker, med mere nøjagtig fodringstid og minimal fodertab, skriver Siloking i pressemeddelelsen.

- Vores maskiner møder udfordringer i ekstreme klimaforhold verden over, 365 dage om året, meddeler Sascha Behrend. På fodercentre i Israel for eksempel, kan temperaturen ofte stige til + 50?C. I Nowosibirisk, Rusland, falder temperaturen til - 40 ?C om vinteren. Siloking har i mange år opereret med succes på klima og geografisk krævende områder.

Stort sortiment

For markedslederen af selvkørende mikservogne, er den kontinuerlige vækst et selvfølgeligt spørgsmål. Chancerne er gode, da Siloking tilbyder det største produktsortiment på markedet. Fra den mindste i serien, Compact 1612, der med en blandingskapacitet på 12 - 16 m3 henvender sig til familie- og store bedrifter med smalle og lave bygninger, skriver Siloking i pressemeddelelsen.

Premium 2215 henvender sig til større bedrifter med mikservognens blandingskapacitet på 15 - 22 m3.

Artiklen fortsætter efter annoncen

System 500+ 2519 har en blandingskapacitet på 19 - 25 m3, og er designet til bedrifter med 500 eller flere dyr, til større mælkeproduktioner, eller bedrifter på flere lokationer.

Den største model i serien, den 3-akslet System 1000+ 3225, der med en blandingskapacitet på 25 - 32 m3, henvender sig til bedrifter på 1000 eller flere dyr.

2000 selvkørende - enhver Siloking-kunde bidrager til succeshistorien i tråd med vores kampagneslogan: "be part of the succes". For med tilfredse kunder, vil Siloking fortsat investere mere energi i udvikling af selvkørende mikservogne.