Abonnementsartikel

Der er mange penge at spare, når Auktionshuset dab sætter gang i en online auktion om særdeles velholdte landbrugsmaskiner fra Jeppe Vestergaard Christensen i Stouby.

Med konkursauktionen over Jeppe Vestergaard Christensen kan både private og erhvervsdrivende frem til den 2. august, hvor aktionen slutter fra klokken 09:00 byde på velholdte landbrugsmaskiner. Det er Auktionshuset dab A/S, der står bag konkursauktionen, der blandt andet indeholder traktorer, frontpakker og en stubharve, skriver Auktionshuset dab i en pressemeddelelse.

At anskaffe sig en ny landbrugsmaskine er en dyre affære, og der kan derfor være mange penge at spare ved eksempelvis en konkursauktion som den Auktionshuset dab afholder. Hvis man som landmand eller maskinstation ikke har krav til, at maskinen er af et bestemt mærke, men stadig ønsker kompromisløs kvalitet, så kan der gøres store besparelser ved en konkursauktion som denne. Auktionshuset dab står bag en større online konkursauktion som byder på et stort udvalg af landbrugsmaskiner, heriblandt tre traktorer fra mærket Fendt:

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi har mange års erfaring med salg inden for landbrugsmaskiner, men det er sjældent vi står overfor så flotte maskiner med så lavt et timetal. Det er også en af grundene til, vi oplever stor interesse for maskinerne, og især fra tyske, hollandske og danske landmænd og maskinstationer, udtaler vurderingsekspert hos Auktionshuset dab, Tom Christensen.

Et nærmere kig på landbrugsmaskinerne

Som et led i en onlineauktion over større maskiner, vil der være mulighed for at tage et nærmere kig på auktionsvarerne. Selvom konkursauktioner byder på lavere priser end fra ny, vil det være gavnligt at undersøge om maskinerne lever op til de krav der stilles som landmand eller maskinstation., skriver auktionshuset i pressemeddelelsen.

Auktionshuset dab inviterer derfor også til et nærmere kig på konkursboets adresse i Stouby den 1. august i tidsrummet klokken 09:00 - 12:00. Her kan alle interesserede tage et kig på blandt andet traktorer, plove, en gødningsspreder, lagerinventar og en såmaskine inden auktionen afslutter den 2. august fra klokken 09:00. Auktionen foregår online på Auktionshuset dabs hjemmeside.

Afhentningen af de vundne landbrugsmaskiner sker ligeledes fra boets adresse i Stouby tirsdag den 6. august i tidsrummet kl. 09:00 - 15:00. Her vil teamet bag Auktionshuset dab stå klar til at hjælpe og sørge for at udleveringen af de store maskiner sker problemfrit.