1. juni 2019 overtager Bulldog Agri ApS aktiviteterne i HiSpec Danmark fra Foderteknik ApS. Det betyder, at salg og service på foderblandere fra irske HiSpec fortsættes på samme høje niveau som hidtil:

- Med salget af HiSpec-forretningen kan vi fremadrettet fokusere 100% på vores vejesystemer og NIR-scannere fra Dinamica Generale, siger Erik Dahl fra Foderteknik ApS. Han understreger samtidig, at det sker i fuld tillid til, at både nuværende og kommende kunder er i særdeles gode hænder hos Bulldog Agri:

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Køberen er en professionel og komplet partner, når det gælder foderblandere i topkvalitet. Vi oplever samtidig Bulldog Agri som en seriøs og serviceminded virksomhed, der altid har kunden i centrum.

Derudover har de et af landets bedste serviceværksteder og en kørende service helt i top!

Med købet er Bulldog Agri i Randers yderligere styrket på markedet, hvor man i forvejen sælger og servicerer Storti foderblandere, samt en lang række andre kvalitetsprodukter til landbruget:

- Vi ser frem til et godt samarbejde med vores nye kunder,siger Robert Løgstrup fra Bulldog Agri, og han glæder sig over købet.

- Her i virksomheden har vi service og tillid som nøgleord, og kunden kan regne med de aftaler vi indgår. Vi har eget værksted og servicefolk med speciale i fodersystemer, så vi er selvfølgelig også klar hele døgnet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

For Foderteknik og Bulldog Agri betyder salget samtidig starten på et nyt samarbejde, hvor det i fællesskab er muligt at tilbyde kvægproducenter endnu flere fordele end hidtil. Dinamicas avancerede NIR-løsninger i kombination med kvalitetsblanderne fra Bulldog Agri, giver nemlig foderøkonomi helt uden overraskelser - og sorte tal i regnskabet