Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Ingen spot teaser
Opret gratis profil

All in på KUHN

5. mar. 2020 | Indrykket af MI A/S

Midtfjord Agro har fra januar valgt at sadle om og gå All in på KUHN fodervogne og strømaskiner

Del artiklen:

Når landmænd i Nordjylland tænker fuldfodervogne, er der rigtig mange, der tænker Midtfjord Agro - de har nemlig været landskendt i mange år for salg og service af fodervogne.

”For mange mælkeproducenter er foderblanderen det vigtigste redskab, men ikke alle er lige gode til selv at få den passet. Derfor er der mange, der ønsker at lave en serviceaftale, så de husker at få det gjort en til to gange om året”, siger Casper Larsen, indehaver Midtfjord Agro.

Midtfjord Agro har gennem mange år været kendt for at servicere fodervogne i store dele af Jylland, og servicerer årligt 60-70 vogne. ”Da MIdtfjord Agro kom og spurgte, om det var tid til at sadle om og gå ”All in på Kuhn”, og ikke længere sælge et konkurrerende mærke, syntes vi, det var oplagt siger Christian Korsholm, salgskonsulent hos MI. ”Ved at inddrage Kuhn blandevogne i sortimentet kan de dermed markedsføre og sælge det fulde redskabsprogram fra KUHN - uden det konflikter med andre leverandører”, uddyber Christian Korsholm.

Midtfjord har allerede solgt de første 3 vogne siden årsskiftet og købte en KUHN Profile 30 DL vogn hjem, som de tager med til AGRONORD udstillingen i dag, onsdag, hvor de står klar til en snak om fodervogne. 

”Kuhn har et stort og bredt program inden for fodervogne fra 4-45 m3 traktortrukne fodervogne og fra 12-27 m3 selvkørende fodervogne. Med det store udvalg burde vi kunne tilbyde stort set alle bedrifter en fodervogn”, siger sælger Morten Jeppesen, Midtfjord Agro.

Thomas Grenaa er ansat som teknisk salgskonsulent for foderprogrammet hos MI, og står gerne op kl. 4 for at demonstrere KUHN fodervogne på bedriften, når der normalt blandes foder. ”Det er vigtigt, at vi viser landmændene, hvor gode vores vogne er til at blande. En god og homogen blanding er alfa og omega, hvis man vil ligge højt i ydelse. Derfor stiller vi med glæde op til en demo og viser vores værd på markedet,” uddyber Thomas Grenaa. ”Vi har stort set altid 3-4 forskellige traktortrukne KUHN fodervogne og en selvkørende fodervogn klar til demo, så vi kan rykke hurtigt ud, afslutter Thomas Grenaa.


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS ydelser