Abonnementsartikel

Søren Søndergaard afløser Sven Agergaard på formandsposten.

Da Sagros formand Sven Agergaard er blevet valgt som formand i Herning-Ikast Landboforening, har han ønsket at træde tilbage som formand for rådgivningsvirksomheden.Det skriver Sagro i en pressemeddelelse.

Det oplyste han, da Sagro onsdag havde sit konstituerende bestyrelsesmøde i forlængelse af ejerforeningernes generalforsamlinger, hvor bestyrelsesmedlemmerne til Sagros bestyrelse vælges.

- Jeg har vurderet situationen og fundet, at jeg ikke har ressourcerne til at besidde begge formandsposter, siger han. De 4 år som rådgivningsformand har været en utrolig spændende og lærerig rejse, som jeg nødig ville have været foruden. Vi har fået skabt en fremtidssikret rådgivning som nu skal videreudvikles og finjusteres, siger han.

Sagros bestyrelse valgte den nuværende næstformand Søren Søndergaard som ny formand. Han er bestyrelsesmedlem i Jysk Landbrug.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Jeg ser frem til, at fortsætte det rigtigt gode samarbejde med Sven Agergaard, som vi grundlagde allerede ved de første drøftelser omkring fusisonsmulighederne, siger han.

Rokaden betyder, at den linje, der er kørt efter i bestyrelsen kan fortsætte til gavn for Sagro og kunderne.

Sven Agergaard og Søren Søndergaard var de to, der støbte de første kugler til fusionen mellem Heden & Fjorden og Jysk Landbrugsrådgivning. Sven Agergaard indtog efter fusionen rollen som formand med Søren Søndergaard som næstformand. I forbindelse med, at Sven Agergaard blev valgt som formand for Herning-Ikast Landboforening, har han ønsket at trække sig som formand for SAGRO. Rådgivningsvirksomhedens bestyrelse konstituerede sig på et møde onsdag med Søren Søndergaard som ny formand og Sven Agergaard som næstformand.