Abonnementsartikel

Scantruck laver for første gang ny ScanMek-messe øst for Storebælt.

En af Danmarks største maskinimportører og -forhandlere, Scantruck, uvider sit messekoncept og arrangerer ScanMek Øst til oktober i det sjællandske hovedkvarter i Ringsted. Det skriver Scantruck.

- ScanMek er Scantrucks egen maskinudstilling, som efterhånden er fast element i kalenderen i slutningen af januar hos masser af danske maskinførere, entreprenører, landmænd, anlægsgartner, kommuner og rigtig mange andre. Nu satser vi på at få plads også i mange østdanske kalendere med en fast ScanMek Øst i oktober. Ikke alle interesserede øst for Storebælt har jo mulighed for at køre til ScanMek i Skive. Nu bringer vi så ScanMek den anden vej, siger Jørn Rauff Larsen, salgschef for Scantruck Øst i Ringsted.

Nyeste maskiner

Til messen planlægger Scantruck-folkene i Ringsted at præsentere Komatsus dozer D65PXi-18, som netop har haft dansk premiere som den første dozer med fuldautomatisk maskinstyring. Den får selskab af den ligeledes helt nye hybrid-gravemaskine Komatsu HB365LC-3. Det skriver Scantruck.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Fra Scantrucks andet hovedmærke, franske Manitou, kommer blandt andre den avancerede rotationsteleskoplæsser MRT2470 P+, som kan rotere i en højde på over 20 meter med et læs på syv ton. Også den helt nye generation af teleskoplæssere til landbruget, Manitou MLT741-140 V+ bliver ifølge Scantruck udstillet til ScanMek Øst.

Mulighed for netværk

- Inden jeg blev salgschef hos Scantruck, har jeg selv deltaget i ScanMek i Skive som kunde nogle gange. Hver gang var det en fantastisk oplevelse, som jeg både brugte til at blive helt up-to-date på de førende maskinmærker og til at netværke. ScanMek er både maskinudstilling og mødested for branche- og fagfolk. Sådan vil vi også have det i Ringsted, siger Jørn Rauff Laursen.

Foruden Komatsu og Manitou omfatter Scantrucks egne mærker også minilæsserne fra både Weycor og Mustang, samt knusere og sorterere fra McCloskey og tyske PB-saxlifte i storformat. Ved ScanMek Øst suppleres de markante mærker af skovle, GPS og andet tilbehør, som en række af Scantrucks leverandører bidrager med.

Tæt på kunderne

- Samtidig sørger vi for at have et godt udvalg også af brugte maskiner, som ScanMek-gæsterne kan se på og eventuelt få en snak om. For os handler det om masser af dialog og at komme tættere på vore østdanske kunder. Og så importerer vi naturligvis også den gode tradition med pølser, øl, vand, kaffe og andet godt til ganen, siger Jørn Rauff Larsen.

Den første ScanMek Øst holdes hos Scantruck på Kærup Parkvej 12 i Ringsted fredag den 13. oktober fra klokken 10 til 17.