Lyt til artiklen:

Næsten udsolgt til Maskiner under Broen

00:00
Hastighed: ???x
02:32

Når sommeren vender tilbage, bliver der igen fyldt med redskaber, maskiner og løsninger til park-, vej- og anlægsbranchen under Lillebæltsbroen i Middelfart. Messen bliver afholdt i slutningen af august, men allerede nu er over 84 procent af standene solgt.

- Jeg kan ikke mindes, at vi nogensinde har været så langt fremme med standsalget året før selve arrangementet. Det viser, at det var den rigtige beslutning at lade Maskiner under Broen fortsætte efter succesen på sidste messe. Og jeg tror også, at de rekordmange, professionelle besøgende fra Maskiner under Broen 2022 vil vende tilbage, for netop nu står branchen i et vadested med den grønne omstilling, hvor den første eufori har lagt sig, og indkøberne bruger mere tid på at klarlægge deres behov og den praktiske anvendelighed af de mange nye el-maskiner overfor de klassiske udgaver, siger Klaus Nissen, der er branchedirektør fra arrangøren Maskinleverandørerne - park, vej og anlæg i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

En af de udstillere, som allerede har slået til og købt en stand til messen, er Helms TMT-Centret.

- Det er en relevant og professionel fagmesse, der er gjort ukompliceret at være på for både udstillere og besøgende. Og når man ser på udvalget dernede, må man bare konkludere, at messen er af international karakter, siger Jakob Helms, der er administrerende direktør for virksomheden.

rich-media-2
Sidst der var messe ved Lillebæltsbroen var der rekordmange besøgende. Foto: Maskiner under Broen

Også Øbakke, der mest producerer gravemaskiner i størrelsen et til 15 tons har købt en standplads. Mængden af beslutningstagere på Maskiner under Broen overbeviste Øbakkes sagsansvarlige i Syddanmark, Henrik Pedersen, om, at det er nødvendigt at være til stede på messen.

- Selvom mange af vores maskiner er for store til målgruppen, så er det bare de helt rigtige gæster, der kommer. Det er beslutningstagerne og dem, der skal bruge maskinerne, så vi er nødt til at være til stede. Ikke kun fordi der bliver indgået aftaler efterfølgende, men også fordi du har en masse dialog med potentielle kunder og får sået nogle frø. Og så ringer telefonen pludselig et halvt år senere, fordi vi var på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt, siger Henrik Pedersen.

Sidst der var Maskiner under Broen i 2022 slog messen rekord i både antal besøgende og udstillere.