Lyt til artiklen:

Brønderslev-entreprenør holder sig til det sikre

00:00
Hastighed: ???x
02:34

To Manitou MT1840A afløser to Manitou MT1840.

Maskintransporten fra Scantruck satte to nye eksemplarer af hos murermester og entreprenør Peter Juul i Brønderslev og tog de to brugte med retur.

Artiklen fortsætter efter annoncen

rich-media-2
Peter Juul til venstre og distriktchef Freddy Lange Nielsen til højre. Pressefoto.

- Det er 20 år siden, jeg købte min første Manitou. Med de to nye har jeg nu haft syv. Nu får jeg to ad gangen.

- Det passer med to store teleskoplæssere til vores arbejdsopgaver med facadearbejde, tagarbejde og andet i højden. Det har vi fundet ud af, at vi bedst gør med et par 18 meter Manitou'er, siger Peter Juul i en pressemeddelelse fra Scantruck.

Valgt gang på gang

Manitou MT1840A er ifølge Scantruck flagskibet blandt Manitous firehjulstrukne teleskoplæssere, designet til bygge- og udlejnings-branchen. Maskinerne har firehjulsstyring og er terrængående.

Totalt omfatter MT-serien 16 modeller med løftehøjder fra 4 til 18 meter.

rich-media-3
To nye Manitou teleskoplæssere med store mandskabskurve. Pressefoto.

Hos entreprenørvirksomheden i Brønderslev er det teleskoplæsseren med løftehøjde på 18 meter og en rækkevidde på godt 13 meter, som bliver valgt gang på gang. Maskinen har en kapacitet til at løfte op til 4 tons.

Artiklen fortsætter efter annoncen

En alsidig butik

Peter Juul stiftede Murerfirmaet Peter Juul ApS i 2000.

I dag har firmaet et halvt hundrede medarbejdere fordelt på murere, tømrere og jord- og betonfolk. De tager sig specielt af byggeri inden for både industri og landbrug. Det gælder blandt andet biogasanlæg, som Peter Juul har nogle stykker af på den aktuelle ordreliste.

I nærområdet skal entreprenørfirmaets mandskab både til Vrejlev Mølle, Vrå, Rakkeby og Brønderslev for at bygge til biogasprojekter.

rich-media-5
Murerfirmaet Peter Juul ApS har base i den nordlige udkant af Brønderslev. Pressefoto.

Ordreborgen rummer blandt andet også en kvægstald, flere landbrugshaller og en stor administrationsbygning, lyder det.

- Foruden de store projekter, laver vi en del for private. Vi bygger nye huse, blandt andet rækkehuse til udlejning, og boligblokke, specielt i Aalborg-området. Og så laver vi udstykninger, nedbrydninger og snerydning, så det er en alsidig butik, fortæller Peter Juul.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Alle stande til liftmessen 2024 er solgt

Se også:

Alle stande til liftmessen 2024 er solgt

Derfor er der en bred vifte af medarbejdere på lønningslisten, da firmaet også har egen tegnestue og kontorfolk i administrationen.