Lyt til artiklen:

EIMA ser frem til rekorddeltagelse

00:00
Hastighed: ???x
01:41

På dette års EIMA-messe i Bologna, er der kommet et nyt område, som arrangørerne kalder REAL, der betyder Robotics and Electronics for Agriculture Live. Det er et område, der er dedikeret til robotter, og hver dag i løbet af messen, vil der blive demonstreret robotter.

Dette år forventer arrangørerne rekord i antallet af udstillere og har offentliggjort enkelte tal, der viser en betydelig interesse for at deltage.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Arrangørerne forventer i lighed med tidligere, at der vil være stor interesse fra udenlandske udstillere. Ved seneste EIMA-messe i 2022 var der 480 ikke-italienske udstillere.

- Lige nu er der eksempelvis 1330 fra entreprenørbranchen, som har bestilt plads på messen og dermed allerede nu udgør en betydelig del af messearealet, siger udstillingens generaldirektør Simona Rapastella.

Hun forventer, at udstillingsdeltagelsen om kort tid vil sætte rekord, og der tegner sig allerede nu et billede af et bredt udvalg af produkter, som appellerer til de mange forventede besøgende. Sidste udgave af EIMA havde næsten 330.00 besøgende, hvoraf 57.000 kom fra andre lande end Italien. I alt var der ifølge arrangørerne gæster fra 150 forskellige lande.

En fast tradition på EIMA er kåringen af Tractor of the Year, og i år vil alle finalister blive udstillet samlet på messeområdet.