Der var både spændende faglige indslag, politiske indslag og underholdende indslag, da Vesterhimmerlands Maskinstation havde indbudt sine kunder til en aften om fremtidens bedrift.

Indehaver Jesper M. Sørensen fortæller, at Søren Greve Olesen fra LandboNord stod for et af de faglige indlæg, og at en af hans pointer var, at maskiner i maskinhuset skal bestille noget, ellers skal man som landmand slet ikke have dem, for så er det billigere at bruge maskinstationen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det politiske indslag blev leveret af Vesthimmerlands borgmester, Knud Kristensen (K), som blandt andet fremhævede en ny omfartsvej som en stor fordel for landbruget og maskinstationenerne, fordi det ikke længere vil være nødvendigt at køre ind igennem byerne.

Underholdningen med et strejf af alvor leverede Lindy Aldahl, som er kendt fra tv-serien Rigtige Mænd.

Og endelig fortalte Vesthimmerlands Maskinstations driftsleder Jørn Sørensen om maskinstationens nyeste tiltag og forberedelser til den kommende sæson.

En af de store nyheder er overtagelsen af Rækkeborg Maskinstation, og så fortalte Jørn Sørensen om, at Vesthimmerlands Maskinstation nu også er blevet en vognmandsforretning med anskaffelsen af to lastbiler, en til gyllekørsel og en til kørsel med sand og grus.

De 153 kunder benyttede sig også af muligheden for at få uddybet flere af indlæggene og havde ifølge Jesper M. Sørensen en fantastisk aften.