Pr. 1. april 2016 overtager Jimmi Breiner Hansen og Torben Veise Sandholm Danbox Danmark ApS som led i et generationsskifte.

Danbox er startet i 1990 af Tyge Hvass med produktion og salg af staldinventar. I dag er virksomheden markedsledende indenfor udvikling og salg af klimapavilloner til landbruget, der giver bedre tilvækst af smågrise end i almindelige stalde. Den store viden og know-how, Danbox har oparbejdet fra pavillonerne, anvendes endvidere intelligent til udvikling af flytbare huse og hestestalde.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Baseret på genbrugsplast

Iværksætteren Tyge Hvass besluttede på et tidligt tidspunkt at investere i plastproduktion baseret på genbrugsplast. Dels anvendes plasten i produktion af klimapavillonerne og dels i en række selvstændige koncepter bl.a. til landbruget, haven, byggeriet og industrien. Salget af virksomhedens produkter er overvejende til det danske marked.

Danbox, der er beliggende i Langå, beskæftiger 18 medarbejdere.

Solid erfaring

Jimmi Breiner Hansen har mange års erfaring indenfor økonomi, IT og procesoptimering fra produktionsvirksomheder af varieret størrelse bl.a. hos virksomheden Jyden.

Torben Veise Sandholm har en bred erfaring indenfor salg, markedsføring og produktudvikling. De seneste 10 år hos Egholm Maskiner (nu Nilfisk-Outdoor). Med sig herfra har Torben stor ledererfaring, en udpræget evne til at opbygge og udvikle salget på eksportmarkederne, ligesom han har stor erfaring i, at omsætte kundernes ønsker og behov til konkrete løsninger.

Fælles for Jimmi Breiner Hansen og Torben Veise Sandholm er, at de har en stor international erfaring, der kan styrke Danbox i bestræbelserne på, at udvikle eksporten af virksomhedens produkter.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi er endvidere meget glade for, at Tyge fortsætter i virksomheden det kommende halve år, ligesom vi har lavet en aftale med Tyge om at indtræde i bestyrelsen. Han er en iværksætter, der fortsat sprudler af energi og nye ideer, som vi kan drage stor nytte af, udtaler Jimmi Breiner Hansen og Torben Veise Sandholm.