Lyt til artiklen:

Samarbejd med Danish Agro om fremtidens digitale løsninger på Nutrifair

00:00
Hastighed: ???x
02:28

På årets Nutrifair vil man på Danish Agros stand både være inviteret til at høre om koncernens digitale løsninger, men samtidig vil Danish Agro modtage nye ideer og feedback til, hvordan de eksisterende løsninger kan videreudvikles, det skriver selskabet i en pressemeddelelse.

I Danish Agro koncernen er digitalisering et strategisk fokusområde, og koncernen tager derfor aktivt del i den digitale udvikling og transformation i landbruget.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vores fokus på og arbejde med digitale løsninger udspringer af vores digitale vision. Vi ønsker i Danish Agro at udvikle, fremme og facilitere digitale løsninger, som understøtter landmandens vækst og gør livet som landmand enklere og mere effektivt. Det er derfor naturligt for os at invitere kunder, samarbejdspartnere og øvrige med relation til landbruget ind på vores stand på Nutrifair og her skabe grobund for nye ideer og innovationsmuligheder, forklarer Birgitte Feld Mikkelsen, der er Digital lead Smart Farming i Danish Agro.

Data er med til at skabe værdi i landbruget, både hos den enkelte landmand og for Danish Agro, og nye digitale løsninger eller videreudvikling af eksisterende løsninger kan derfor være værdifulde i mange henseender i landbruget.

- Som eksempel kan vi med vores seneste tre lancerede løsninger SiloInsite, ProGrow og PIGS365 tilbyde endnu mere kvalificeret rådgivning til landmændene, da rådgivningen nu også er baseret på data og viden, der i samarbejde med kunden omsættes til forretningsmæssige beslutninger. Samarbejde er her et nøgleord, og udviklingen af nye, digitale løsninger sker altid i tæt samarbejde med landmændene, fortæller Birgitte Feld Mikkelsen.

Samtidig sker udviklingen i et tæt samarbejde på tværs af selskaberne i Danish Agro koncernen, som på Nutrifair stiller med et stærkt hold med deltagelse af medarbejdere fra Danish Agro, Vilomix, Hatting og Vilovet. Hermed tilbydes på standen også fagligt kompetent rådgivning indenfor færdigfoder, vitaminer og mineraler, produktionssæd samt medicin og vacciner.

Desuden vil de medarbejdere i Danish Agro koncernen, som til daglig arbejder på at udvikle digitale løsninger, også deltage på NutriFair og være til stede på standen.