Der er intet så godt som en stor frankfurter til formiddagskaffen.

Det var i hvert fald det overvejende synspunkt hos mange af formiddagens gæsterne til dagens åbent hus hos TBS Maskinpower i Toftlund. Folk stod klar, da dørene blev åbnede klokken 9.30, og i løbet af formiddagen er der strømmet mange folk til for at se den nye butik, møde de mange forskellige udstillere og få en snak med naboer og kolleger.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Købelysten fejler ikke noget, og klokken var da heller ikke mere end 10, før den første brugte sprøjte blev solgt. - Vi har simpelthen klargjort nogle af de brugte sprøjter og fået dem gennem vores lovpligtige syn. Så kan vores kunder få en komplet, køreklar og synet sprøjte finansieret med tre års rentefri kredit. Det tiltaler mange, fortæller Kresten Matthiesen fra TBS. Han har også været rundt med 100 gule sedler med meget skarpe åbent hus priser, så der er masser af tilbud til gæsterne.

En af nyhederne i Toftlund er et helt nyt butikskoncept, hvor en del af det tidligere butiksareal til cykler og så videre er overtaget af Massey Ferguson traktorer i alle størrelser. At dømme efter de mange gæsters reaktion og snakken generelt kan kunderne godt lide den ændring. Direktør Stig Jensen gik rundt og var en glad mand. - Det er myldret ind med mennesker, og stemningen er fantastisk - så hvis bare vi har pølser nok til i dag og i morgen lørdag, så ser arrangementet ud til at blive en succes.

Gratis sprøjtesyn

Værkstedet har også gode tilbud til kunderne. Et af de mere synlige er muligheden for at vinde et gratis, lovpligtigt syn af marksprøjten.

Værkfører Erling Holdt forventer stor interesse for initiativet:

- Alle skal jo have synet deres sprøjte inden efteråret, så de kan lige så godt få det gjort nu og få glæde af en nøjagtig sprøjtning allerede i den kommende sæson.