Profil

Samson Agrolize A/S

Samson Agrolize A/S blev i efteråret 2016 eneforhandler af alle SAMSON AGRO's naturgødningsmaskiner i Danmark.

I dag er vi knap 30 medarbejdere og langt de fleste af vores medarbejdere i marken og i teknisk support har mange års erfaring med SAMSON produkter både med vedligeholdelse og kørsel af maskinerne.

Vores eneste formål er at være dygtigst til SAMSON produkter.

SAMSON er kendt for at være driftssikker i mange år, derfor er drift, slid og reservedele en af de primære opgaver, hvorfor de fleste af medarbejderne enten arbejder med reservedele eller teknisk support.

Sammen med syv servicepartnere, som sammen med os sikrer den efterfølgende SAMSON service og originale SAMSON reservedele til de ca. 1000 SAMSON gyllevogne, der udbringer gylle i Danmark.

Vores salgsteam består af medarbejdere, som alle har baggrund og kendskab til maskinstationskørsel med SAMSON produkter, har kan derfor hjælpe med at finde de rigtige løsninger til kørsel med gylle og møg.

Som eneforhandler af SAMSON i Danmark har vi det største brugtcenter for naturgødnings-relaterede maskiner, hvilket giver gode muligheder for at finde alternativer til nye SAMSON maskiner.

Brugtcenteret er i Viborg på Vestermarksvej 25. Det store udvalg af brugt gyllegrej ses her på hjemmesiden eller kig forbi vores brugthal i Viborg og se det store udvalg. Vores medarbejdere vil meget gerne vise alle maskinerne frem. Primært SAMSON maskiner, men der er også andre mærker, så der er gode muligheder for en handel.

Samson Agrolize har et nyopført værksted umiddelbart i tilknytning til SAMSON fabrikken, hvilket giver adgang til fabrikkens udviklings- og teknisk afdeling.

Vi gør meget ud af at lytte til kunderne og yde den bedst mulige service.

Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame