Lyt til artiklen:

TBS tilbyder ny pop up-bremsetest

00:00
Hastighed: ???x
01:27

Sidste år var politiet ude at tjekke traktorer og vogntog forskellige steder i landet. Resultatet var mildt sagt ikke "imponerende" for trafiksikkerheden og landbrugets renommé - halvdelen af køretøjerne havde bremsefejl, hvilket resulterede i bøder, kørselsforbud og sågar mistede kørekort for de yngste chauffører.

Som konsekvens af den kedelige statistik inviterede TBS, der er en af de få maskinhandlere i Danmark, der har et mobilt anlæg til bremsetjek af traktorer og hele vogntog, til drive-in tests i flere af deres afdelinger. Også der blev der fundet flere grelle tilfælde af defekte bremser på vogne, der i første omgang så pænt velholdte ud.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Nu tilbyder TBS så bremsetest hos Bramming Maskinstation på torsdag og fredag.

Det skriver TBS i en pressemeddelelse.

- Det kan vist bedst kaldes en "Pop-up" bremsetest, mener værkfører Jacob Ottosen fra TBS i Starup.

- Vi flytter i forvejen feltet ned til Bramming Maskinstation for at kontrollere alle deres vogne efter service, og de har velvilligt lagt plads til, at vi kan lade bremsefeltet stå torsdag d. 27. og fredag d. 28, så lokale landmænd, entreprenører og andre interesserede nemt kan få deres vogne testet.

Han beder i øvrigt om, at man tilmelder sig ved lige at slå på tråden og aftale det praktiske, så der ikke bliver for meget ventetid osv.