Lyt til artiklen:

Åbent hus med fokus på præcision og no-till

00:00
Hastighed: ???x
02:52

Brdr. Toft har en todelt forretning; dels lokal østjysk maskinforretning med fokus på Kubota full-line forhandling samt forhandling af Deutz-Fahr traktorer med tilhørende reservedels- og værkstedsopgaver, og dels Sprøjtespecialisten som er landsdækkende.

Derfor sætter de fokus på begge forretningsområder til åbent hus den 22. februar, det skriver Brdr. Toft i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi indgik som bekendt en aftale med Nordisk Agro Import for et par måneder siden, og fik en række nye produkter i porteføljen med fokus på no-till og mekanisk ukrudtsbehandling, fortæller salgs- og marketingchef Finn Søndergaard og fortsætter:

- Vi glæder os til at vise nye produkter fra blandt andet Novag, Hatzenbichler, Ullmanna og K. Walner frem på åbent hus, hvor vores nyansatte sælger Peter Porse er på pletten til at berette om maskinerne.

Der vil også være Sneglevogne fra Svenske GrainSaver og drænspulere fra Hollandske Sieger.

Nordisk Agro Import overdrager importer til Brdr. Toft og bliver medejer på sigt

Se også:

Nordisk Agro Import overdrager importer til Brdr. Toft og bliver medejer på sigt

Sprøjteteknik også i fokus

Brdr. Toft er kendt som landsdækkende sprøjtespecialist og benytter åbent hus-arrangementet til at vise en række nyheder. Fra hollandske CHD Eefting udstilles eksempelvis en ny Tandem trailersprøjte med 14000 liter tankkapacitet og 36 meter bom.

- Sprøjten er i LeapEdition med pulserende 100 Hz dyseteknologi med variabel dosering på enkeltdyseniveau. fortæller Finn Søndergaard.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- BbLeap systemet giver helt nye muligheder for præcisionssprøjtning på planteniveau, og foruden CHD sprøjten, vil der også være repræsentanter fra BbLeap til at fortælle om BbLeap systemet og om markedets bedste kamera løsning beeleap, der i realtid sammen med Leap PWM systemet kan sprøjte på planteniveau, tilføjer han.

Brdr. Toft får også besøg af Velas, der vil præsentere muligheder for udarbejdelse af tildelingskort ved hjælp af droneoverflyvninger, ligesom præcisionsudstyr til auto- og redskabsstyring fra Raven kan ses på dagen.

- De seneste år har der været stor fokus på vores fronttank løsninger, både til flydende gødning, bejdse, spotsprøjtning og båndsprøjtning fortæller Finn Søndergaard og fortsætter:

- Vi er Danmarks største udbyder af fronttankløsninger, som vi skræddersyr til den enkelte kunde, og vi kan vise flere alternativer på åbent hus dagen, ligesom vi kan rådgive om dysevalg og berette om opgraderingsmuligheder for eksisterende sprøjter.

Desuden er det snart 30 år siden Brdr. Toft første gang importerede sprøjter fra Bargam, og derfor vil der også være fremvisning af Bargam Spraymax.

Novag med kæmpe såmaskine til No-Till

Se også:

Novag med kæmpe såmaskine til No-Till