Lyt til artiklen:

Anker Bjerre skaber ny tradition med åbent hus

00:00
Hastighed: ???x
01:35

Traditionen tro holder Anker Bjerre A/S igen åbent hus. Næste gang foregår det i Lemvig-afdelingen først i marts, og dét er der en større plan med.

- Det er nyt, at vi afholder åbent hus i foråret hvad angår vores afdeling i Lemvig - og det gør vi hovedsageligt for at strømline vores åbent hus-arrangementer, så det fremadrettet bliver afholdt hvert andet år skiftevis i Lemvig og i Mejrup, udtaler Anders Frandsen, Anker Bjerre A/S i en pressemeddelelse.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Åbent Hus-arrangementet vil i år bære præg af flere maskinnyheder fra New Holland, blandt andet den nye traktormodel, T7.300 AutoCommand, den nye 6 tons minigraver, E60D samt den fuldt elektriske minigraver, E15X.

Derudover udstilles et bredt udvalg af maskiner til både landbrug, maskinstationer, entreprenører, skovbrug og have/park. Her kan - udover diverse New Holland-maskiner - blandt andet nævnes maskiner og redskaber fra Amazone, Kverneland, Baastrup, Schäffer, Engcon, TP, Variant og Polaris.

Flere leverandører vil også være tilstede på dagen, så der er rig mulighed for at få en faglig snak.

- Vi kommer til at køre et stort outletsalg på forskellige butiksvarer - og køre med ekstraordinære, skarpe tilbud netop denne dag, udtaler salgskonsulent, Morten Østerby.

Som ekstra krydderi på dagen, serveres der gratis biksemad, fadøl og sodavand hele dagen - og sidst på eftermiddagen kommer Marius og spiller lidt hyggemusik.