Abonnementsartikel

Midtjyder får mulighed for at prøve den nye Puma-topmodel, når fire Case IH-forretninger går sammen om at gentage sidste års Case IH-succes i marken.

Du kan blandt andet opleve den nye Case IH Puma 240 CVX, som er den nye topmodel i den populære Puma-serie fra Case IH, når fire af de jyske Case IH-forhandlere gentager sidste års succes med markdemonstration af Case IH-produkter i det midtjyske.

Maskincentrum, Sørensen & Lynggaard, Salling Traktorservice og Nordvestjysk Traktorservice går sammen om at afholde en praktisk markdemonstration, hvor flere Case IH-traktorer vil køre i marken, og man som tilskuer har mulighed for at prøve de nye modeller.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi ser frem til at vise vores produkter frem og håber på godt vejr, fortæller Peter Nielsen, indehaver af Salling og Nordvestjysk Traktorservice, og medindehaver af Maskincentrum, som han ejer sammen med Carsten Carøe Sørensen, der også er indehaver af Sørensen og Lynggaard.

Den nye populære topmodel

Case IH har i flere år haft titlen som den mest solgte enkelte model i Puma 230 CVX. Til sæson 2015 er der kommet en ny topmodel i Puma-serien i form af Puma 240 CVX, som Maskinbladets PowerGear allerede har været af sted med. Klik HER for at se, hvad PowerGear mente om den nye populære topmodel i Puma-serien.

Peter Nielsen fortæller også, at der vil være mulighed for at se den nye Puma 150, som er den næststørste model i Puma-serien med kortere akselafstand end de større Puma-traktorer.

Foruden traktorerne vil der være spændt forskellige redskaber efter de røde traktorer fra både Kverneland, Köckerling, Pöttinger, Amazone, Krone og Lemken.

Farmlift-teleskoplæsser vises også frem på demonstrationsdagen, som foregår den 21. oktober nær Haderup i det midtjyske midt mellem Holstebro og Viborg.