Østrig: Case IH holder netop nu pressemøde for den europæiske presse i Østrig, hvor man foruden den nye Magnum-serie, også viser opdateringer på mejetærskere, Puma-traktorer samt pressere.

Danske Peter Friis er europæisk marketingschef hos Case IH, og han bød velkommen til pressemødet og påpegede blandt andet, at de kommende dage i selskab med Case IH blandt andet kommer til at omhandle digitalisering.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Digitalisering er noget vi hører om hele tiden, og det er netop ét af hjørnestene i vores forretning.

På Agritechnica 2019 viser Case IH blandt andet en platform, hvor alle informationer fra traktor og kontor kan samles, vel at mærke uden der skal ske en fysisk overførsel af filer på eksempelvis USB-stik og lignende.

rich-media-2
Afstanden mellem traktor og kontor bliver i fremtiden langt mindre, og Case IH viser på Agritechnica 2019 konceptet, hvor alt information og data mellem traktor og kontor kan kontrolleres. Foto: Case IH.

Platformen hedder myCaseIH.com, og indeholder både informationer om traktorerne i maskinparken, samt flådestyring af Case IH maskinparken.

Opdateringer på mejetærskere

Ligesom den store mejetærsker-serie sidste år skiftede nummering fra 240-serien til 250-serien, sker det samme nu for 140-serien, som skifter navn til 150-serien.

Det betyder blandt andet, at mejetærsker-serien nu kommer med opdaterede motorer for at imødegå de nyeste emissionskrav.

Artiklen fortsætter efter annoncen

rich-media-4
Case IH opdaterer 140-serie mejetærskere til 150-serie, som blandt andet betyder nye motorer, som overholder de nyeste emissionskrav. Foto: Case IH.

Følg med på maskinbladet.dk de kommende dage, hvor vi dykker længere ned i nyhederne fra Case IH.