Lyt til artiklen:

Den nye Optum kommer på landsdækkende demo-tur

00:00
Hastighed: ???x
01:38

Abonnementsartikel

Case IH sender fra den 17. september den nye Case IH Optum-generation på en landsdækkende demo-tur.

Først Sjælland, dernæst Fyn og til sidst Jylland.

Det bliver rækkefølgeden for de kommende ugers demo-tur for den nye Case IH Optum-generation med tilnavnet Optum AFS Connect.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Ved lanceringen af den nye Optum AFS Connect, var det vigtigt for os at få traktoren ud til kunderne, så hurtigt som muligt efter den officielle lancering. Derfor er vi også rigtig glade for at vi allerede nu, kan starte vores landsdækkende demo tur og fremvise vores nye Optum AFS Connect for de danske kunder, udtaler Martin Geert-Jørgensen, Marketing Manager for Case IH i Norden & Baltikum.

Case IH vil på demoturen fokuserer meget på modellerne med den nye AFS Connect teknologi, og samspillet mellem traktorerne og den nye MyCaseIH telematics portal.

- Modellerne fra de knækstyret Steiger/Quadtrac-moeller, Magnum samt nu Optum, er alle opdateret med den nye AFS Connect teknologi, og vi glæder os meget til at vise kunderne de store opdateringer som er lavet på alle fronter. Derudover glæder vi os også meget til at vise samspillet mellem traktor, forhandler og MyCaseIH portalen samt de mange fordele som det giver kunderne i hverdagen, udtaler Heine Slyk Søe, Tractor Product Specialist for Case IH.

Case IH's Demo tur er arrangeret af Case IH og alle danske Case IH forhandlere, så der vil også være mulighed for at se en masse forskellige redskabsproducenter repræsenteret, ved de 5 arrangementer rundt om i landet.

Demo turen starter Fredag d. 17. september, og slutter fredag d. 15. Oktober, med et event hvert uge herimellem.