Abonnementsartikel

MidtWest Farmshow holder i år 10 års jubilæum, og arrangørerne garanterer en fantastisk weekend. Der sker lørdag den 13. juni på dyrskuepladsen i Skive.

For ti år siden, da Landboungdom og 4 H i regonen besluttede at starte op med MidtWest Farmshow, var der nok mange, der ikke rigtig troede på projektet. Men det er lykkedes at gøre Farmshowet til en tradition og en folkefest, hvor land og by mødes i en fantastisk dyrskuestemning.

Flot udstilleropbakning

Dyrskuet i Skive er bakket flot op af egnens virksomheder, hvor mange allerede bestiller standplads et år forud for at være sikker på at komme med. Der kommer stadig nye udstillere til, og uanset om man kommer fra land eller by, vil der være masser at kigge på, og man kan gøre en god handel eller få en snak med udstillerne. Det kan stadig nås at være med. Der er endnu få ledige standpladser.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Der er ligeledes god opbakning fra dyreudstillerne. Igen i år er der tilmeldt et flot antal af både kreaturer og heste til årets dyrskue. Bedømmelserne af dyrene starter allerede fra morgenen af, og i løbet af dagen præsenteres dyrene i ringen, og der uddeles forskellige præmier.Der vil også i løbet af dagen foregå mønstringskonkurrencer for både heste og kreaturer.

Underholdning for alle

Farmshow byder også i år på forskellig underholdning i dagens løb. 4 H arrangerer et stort børneområde med børnedyrskue og masser af børneaktiviteter. Blandt andet kan man kværne sit eget mel og bage pandekager over bål. På en rebmaskine kan man fremstille sit eget reb.

Smeden kommer, således at der bliver mulighed for et smede forskellige redskaber i en gammeldags smedje. Derudover vil der være mange andre kreative aktiviteter samt den velkendte korncontainer med karameller, pedaltraktorbane, snadkasse med mere.

Skovhuggershow

Lørdag eftermiddag kommer Skovhuggerne fra Rold og laver et forrygende skovhuggershow med motorsave og økser.

Endelig er der også det traditionelle havetraktortræk. I løbet af dagen er der forskellige hesteshows, og der vil være hestevognskørsel dagen igennem. Der arbejdes i disse uger intenst i LandboUngdom og 4 H for at få alt til at klappe til årets Farmshow.