Abonnementsartikel

En flok jordbrugsteknolog-studerende har taget turen fra Aarhus til Sima.

Maskinbladet, Sima

Der forventes godt 250.000 besøgende på Sima-messen i Paris fra 145 forskellige lande.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Dermed går der også flere danske besøgende rundt på messen, og Maskinbladet mødte i dag fem studerende jordbrugsteknologer fra Erhvervsakademi Aarhus, som har taget turen fra Aarhus til Paris.

- Vi går alle på Agro-teknik linjen, og vi synes, at det kunne være rigtigt interessant at komme til Sima, og blive opdateret på de rigtig mange nyheder, fortæller de fem elever, som er af sted i fire dage:

- Det tager en god dag at kører herned, og så vil vi også gerne se en smule af Paris, nu når vi er her, fortæller de til Maskinbladet.

Alle eleverne går i samme klasse og er halvvejs med uddannelsen. Efter uddannelse skal de ud og have job inden for landbrugsmaskiner, og jobbet kunne meget vel være i udlandet.

- Vi får et rigtigt godt fagligt indblik i landbrugsmaskinverden her på Sima, da vores horisont udvides ekstra markant med alle de forskellige mærker som er repræsenteret her i Paris - der er rigtig mange maskinproducenter vi aldrig har hørt om før, fremhæver de studerende jordbrugsteknologer.

Artiklen fortsætter efter annoncen

At tage turen til Paris, synes Erhvervsakademi Aarhus var en rigtig god ide, og dermed har eleverne fået lov at låne én af skolens biler til transporten.

Eleverne vil til efteråret også tage turen til Hannover og besøge Agritechnica.