Abonnementsartikel

Købere af nye John Deere mejetærskere har mulighed for at komme på et eksklusivt fabriksbesøg.

Hos fine sportsvognsproducenter findes en tilsvarende mulighed, nemlig at modtage nøglerne til den nye investering under en lille ceremoni på selve fabrikken. Fænomenet findes nu også hos John Deere, hvor købere af nye mejetærskere kan komme på en såkaldt "Golden Key" tur.

Som noget nyt tilbyder John Deere nu alle kunder, der køber ny mejetærsker en fabrikstur, hvor kunden modtager sin mejetærsker og en gylden nøgle, og den mulighed har Søllested Maskinforretning benyttet sig af.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I den forbindelse har fire kunder, der har købt nye John Deere mejetærskere til sæson 2014, været på besøg på John Deere mejetærsker-fabrikken i Zweibrucken i Tyskland for at få overrakt deres nye mejetærsker samt en gylden nøgle.

Ud over overrækkelsen var der også en fabriksrundtur, hvor kunderne kunne se, hvordan rå metalplader, bliver forarbejdet til en nye mejetærskere.

Med på turen var kunderne Torben Schlander Hansen, Kim Busk Jensen, Thomas Stentebjerg og Søren Krighaar samt Christian Krogh og Anders Antonisen fra Søllested Maskinforretning.