Abonnementsartikel

Maskinfører Preben Guldager har været 40 år på Bounum Maskinstation A/S.

Maskinfører Preben Guldager er blevet hædret med Det Kgl. Danske Landhusholdningsselskabs fortjenstmedalje i sølv for lang og tro tjeneste.

Den 62-årige maskinfører har været ansat 40 år på Bounum Maskinstation A/S, hvor hans hovedopgave har været at køre slamsuger og udbringe husdyrgødning. Han startede med en 3.500 liter vogn, men har de seneste år siddet bag rattet i en selvkørende maskine med 25.000 liter.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det var branchedirektør Bent Juul Jørgensen fra Danske Maskinstationer og Entreprenører, DM&E, der havde indstillet Preben Guldager til medaljen.

Medaljen med inskription samt diplom blev overrakt af præsidiemedlem Niels Juel Nielsen fra Det Kgl. Danske Landhusholdningsselskabs ved en højtidelighed på maskinstationen.

Preben Guldager fik stor ros for sin loyale og trofaste indsats som maskinfører. Bounum Maskinstation A/S, der ligger syd for Ølgod, har fokus på landbrugsarbejde herunder grovfoderproduktion og udbringning af gødning, men også en gyllebørs med tilhørende transportaktiviteter. Desuden udfører virksomheden diverse entreprenøropgaver.

Bounum Maskinstation A/S blev grundlagt i 1967.