Abonnementsartikel

Årets sælger 2013, Arne Gejl, har gået i Livets Skole og ellers troet på sig selv og grebet chancen, når den har budt sig.

Maskinbranchens Rejselaug har i forbindelse med årets generalforsamling den 21. november i Vejle traditionen tro kåret Årets Sælger.

Hæderen tilfaldt denne gang Arne Gejl, ansat hos Stroco-Agro ApS, hvor han er ansvarlig for marketing, salg og rådgivning for Horsch samt redaktør af firmaets hjemmeside.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I begrundelsen for udnævnelsen sagde formanden for Maskinbranchens Rejselaug Jørgen Pedersen blandt andet:

- Arne er en sælger der godt kan lide at have jord under neglene. I sit job som produktrådgiver for Horsch redskabsprogrammet har han stor fokus på at være med ude hos kunden for at demonstrere og igangsætte maskiner. Ude hos kunden lægger han også stor vægt på, at få inddraget kundens medarbejdere, som han ser som vigtige medspillere i beslutningsprocessen om maskinkøb.

Utraditionel vej

Jørgen Pedersen uddybede begrundelsen med følgende ord:

- Arne har nok taget en lidt utraditionel vej til sit nuværende job, idet han har været maskinfører på maskinstation i næsten 25 år, hvorefter han fik et job hos Effektivt Landbrug/Landbo Nord, hvor han skrev om maskin- og plantenyheder.

- Det praktiske trak dog stadig i Arne, og han søgte derfor selv uopfordret sin nuværende stilling hos Stroco-Agro ApS, hvor han udover produktrådgivningen også er ansvarlig for firmaets marketing og opdatering af dets hjemmeside, og er på den måde hurtigt blevet et kendt ansigt i branchen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- At Arne er med på alt det nyeste ses også ved, at dårligt er han mødt op til f.eks. en demonstration i marken, før han har taget billeder og video, og som det seneste har han anskaffet sig en lille drone, så det hele også kan ses lidt fra oven.

I forbindelse med udnævnelsen fik Arne Gejl overrakt et diplom som bevis for hæderen, ligesom der fulgte en karaffel og glas med inskription samt et gavekort fra Maskinbladet.