Abonnementsartikel

Godt nok er græs-maskinerne brugte, men kvaliteten er i top, lover fynsk maskinforhandler.

Lely Turfcare DK lancerer nu en ny produktlinje - med gamle Toro-maskiner.

Den nye linje hedder "Lely Prema Certificeret" og fungerer som en garant for, at den pågældende maskine har gennemgået "et nøje beskrevet renoveringsprogram", inden den udbydes.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Hver enkelt maskine er inspiceret, testet og renoveret med originale reservedele af Lely Turfcares specialuddannede serviceteknikere, oplyser Lely.

- Det gør det muligt at købe en brugt Toro-maskine til en overkommelig pris, og uden køber skal bekymre sig, om kvaliteten er i orden.

Garanti i tre lande

De certificerede maskiner har gennemgået en streng test af alle tekniske komponenter såsom motor, hydraulisk komponenter, olie- og vandkøling, brændstofsystem, styring og bremser, førerplatform, hjul og dæk, klippeenheder m.v..

Til hver maskine medfølger der 180 dages eller 300 timers garanti, afhængig af hvad der indtræffer først. Lely Prema Certificerede maskiner udbydes i Danmark, Irland og Storbritannien.

- Markedet i Storbritannien, Irland og Danmark efterspørger brugte maskiner i den bedste stand, og det har vi valgt at lytte til, siger Carsten Brandt, direktør for Lely Turfcare DK.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Prema-maskiner kommer oprindeligt fra vores Toro-import i de tre føromtalte lande, så vi kender deres historik ganske godt, allerede inden vi påbegynder gennemgang og renovering.

- Kvalitetssikringen af slutproduktet betyder samtidigt, at en Prema-maskine teknisk fungerer så godt som en ny. Det betyder tryghed for forbrugeren, og det står vi inde for og skriver under på, fastslår direktøren.

Om Lely Turfcare DK

Siden 1966 har Svend Carlsen A/S, nu Lely Turfcare DK A/S, været enedistributør af Toro i Danmark.

Lely Turfcare DK, der har bosted i Agedrup, udkanten af Odense, leverer foruden salg og service af Toros produkter slibere fra Foley og græsplejeudstyr fra Sisis.