Importøren af Toro-græsklippere i Danmark, Lely Turfcare A/S i Agerup ved Odense, har indgået aftale med en ny forhandler, Vemas A/S i Vejle, som fra 1. marts 2012 vil markedsføre og servicere Toro Commercial-programmet til have- og parksektoren i trekantsområdet.

Vemas har selv kontaktet Lely Turfcare (tidligere Svend Carlsen A/S) og foreslået samarbejdet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Dét har vi gjort, fordi Lely Turfcare er kendt for sine professionelle Toro-klippere, der specielt egner sig til kommunale boldbaner og parkanlæg, til anlægsgartnere og boligselskaber med fælles græsarealer, fortæller medindehaver af og salgschef i Vemas A/S David Jepsen.

- Toro har nok det bedste klipperprogram på markedet, et professionelt produkt af høj kvalitet, som vil passe rigtigt godt i vores forretning. Vi er glade og stolte over denne forhandleraftale, og vi glæder os meget til at introducere vores kunder for de nye røde græsklippere, siger David Jepsen, der understreger, at Vemas stadig sælger og servicerer John Deere's traktorprogram.

Et scoop

Også administrerende direktør i Lely Turfcare Carsten Brandt udtrykker tilfredshed med den nye aftale. Han glæder sig over, at Vemas bliver en del af Toro-forhandlernettet.

- Vi ser det som et scoop, at Vemas fremover skal sælge og servicere Toro-klippere til have- og parksektoren i området, blandt andet fordi stor seriøsitet og god service altid har kendetegnet Vemas, siger Carsten Brandt og fortsætter:

- Dertil kommer, at Vemas ligger geografisk godt placeret i et område, hvor der er mange potentielle Toro-kunder, som måske ikke følte, at vi var lokale nok. Dét problem - hvis der overhovedet var et sådant - er i hvert fald løst nu.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den første sending Toro-maskiner er allerede på vej over Atlanten, og så snart de er kommet til Vejle, starter Lely Turfcare på at uddanne salgs- og servicefolkene hos Vemas. Disse slipper dog for at lære noget om golfmaskiner, da dette marked serviceres direkte af Lely Turfcare, uanset hvor i Danmark golfbanerne er placeret.