Lyt til artiklen:

Politiet frygter, ægtepar kan være indebrændt ved gårdbrand

00:00
Hastighed: ???x
01:49

Et ægtepar i 50'erne frygtes omkommet ved en brand i nat på en gård i Bælum i Himmerland.

Det oplyser Nordjyllands Politi, der har underrettet de nærmeste pårørende.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det var en forbipasserende nabo, der var ude og gå med sin hund lørdag aften ved 23-tiden, der opdagede, at det brændte i gård i Bælum, der ligger mellem Ålborg og Hadsund. Da politiet og brandvæsenet kom frem til stedet var stuehuset overtændt af flammer.

- Det var ikke muligt for røgdykkere at komme ind på grund af den særdeles kraftige ild, oplyser Nordjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Slukningsarbejdet har stået på hele natten, og søndag formiddag er der stadig gang i efterslukningen. Det betyder, at det endnu ikke har været muligt at komme ind i selve ejendommen.

Det er stadig uvist, hvad der er sket, og hvordan branden er opstået, men politiet er i gang med efterforskningen og har tilkaldt flere brandefterforskere.

Vagtchefen for Nordjyllands Politi, Ole Buus, frygter, at beboerne på gården, et ægtepar i 50'erne, kan være indebrændte, da de ikke har kunnet få kontakt til dem, selv om deres køretøjer befinder sig på stedet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi kan således ikke endnu udtale os nærmere om brandårsag eller andre omstændigheder. Det er det, som vores efterforskningsarbejde fremadrettet skal klarlægge, siger vagtchefen.

Området omkring gården er afspærret og bevogtes af styrker fra Hjemmeværnet, og der vil stadig gå en rum tid før myndighedernes arbejde på stedet er overstået.