Lyt til artiklen:

Centrovice rejser 600 kvadratmeter stor tilbygning

00:00
Hastighed: ???x
02:25

Landboforeningen indbød onsdag gæster til rejsegilde til den 600 kvadratmeter store tilbygning, der skal rumme flere kontorer for rådgivningsvirksomheden Velas.

Det var en glad formand for L&F Centrovice, der bød de mange gæster, ansatte og håndværkere velkomne.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi er rigtig glade for, at byggeriet nu har taget så meget form, og vi glæder os til at tage bygningen i brug. Starten af byggeriet havde en masse vejrmæssige udfordringer, men nu er taget på og det indvendige tager virkelig form. Det er skønt at kunne fremvise processen i byggeriet for de fremmødte, lyder det fra formand Torben Povlsen.

Dagens varme og solrige vejr stod i skarp kontrast til den frosne og sneklædte jord, der prægede det første spadestik i januar. Her blev det fortalt, at byggeriet ville stå færdigt og klar til brug i oktober, og sådan lyder det fortsat, skriver Centrovice i en pressemeddelelse.

rich-media-2
Torben Povlsen, formand for L&F Centrovice, glæder sig til at tage bygningen i brug. Pressefoto: Centrovice.

Nye opdaterede bygninger

Jens Skov Rasmussen, medarbejderrepræsentant for Velas, indtog også talerstolen og takkede entreprenøren og håndværkerne for arbejdet. Med et smil på læben takkede han også for håndværkernes "... hensynsfulde måde at larme på."

Det fynske entreprenørfirma Guldfeldt Nielsen A/S står for totalentreprisen, og direktør Kim Birkerød takkede i sin tale for samarbejdet med bygherren og andre interessenter, inden han udbragte et fælles leve for det nye byggeri.

I alt opføres 604 kvadratmeter ny bygning, mens 580 kvadratmeter af de eksisterende lokaler ombygges. Den nye tilbygning skal huse en ny, større kantine og konferencesal.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den gamle konferencesal bygges om til mødelokaler, og de nuværende mødelokaler omdannes til kontorer. Herved bliver den nye tilbygning en del af en ny fløj udelukkende til konference og møder.

- Byggeriet og de nye faciliteter kommer til at gavne infrastrukturen i vores hus med bedre forhold for Velas-ansatte og andre lejere. Dernæst giver det os mulighed for at huse større selskaber, og der mærker vi allerede interesse fra virksomheder, der ønsker at afholde møder, når byggeriet står færdigt, fortæller Torben Povlsen.