Maskinforretningen Anker Bjerre har i disse dage inviteret kunder til at opleve New Hollands fabrik i Belgien.

I skrivende stund er to sælgere fra Anker Bjerre og 12 af deres kunder på vej hjem efter en to-dages tur til New Hollands fabrik i Zedelgem i Belgien. Kunderne blev gennem Anker Bjerre inviteret af New Holland for at se, hvor nogle af verdens mest kraftfulde høstmaskiner, pressere og finsnittere produceres.

Anker Bjerre havde inviteret gamle og nye potentielle kunder med på turen.

- Vi inviterede kunder med for at give dem en oplevelse og vise dem, der står overfor et køb, hvilken kvalitet de får i New Holland. Kunderne skal gerne gå herfra med en følelse af, at de har truffet den rigtige beslutning ved at investere i de her maskiner, fortæller Søren Romby, der er sælger ved Anker Bjerre.

I alt deltog 35 kunder fra hele Danmark samt seks sælgere fra forskellige maskinforhandlere i Danmark.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Besøget hos New Holland bød både på virksomhedens showroom, en tur rundt i en nærliggende by, hyggeligt samvær, oplæg om New Hollands historie og selvfølgelig en rundtur på fabrikken, hvor der samtidig var tid til spørgsmål fra kunderne - blandt andet fra dem, der lige manglede den sidste information for at blive overbevist om, at næste maskine skal være i den gule farve.

- Flere af dem, vi inviterede med fra Anker Bjerre, er nye potentielle kunder. Jeg synes, det lyder til, at den her tur, har været med til at overbevise dem om, at det vil være rigtigt at vælge New Holland, siger Søren Romby.

En overbevist kunde

En af Anker Bjerres potentielle nye kunder, der har været med på turen til Belgien, er landmand Leif Johansen, som kun har positive tilbagemeldinger om turen.

- Jeg forventede at blive opdateret på, hvordan fabrikken ser ud, hvad der bliver produceret og få socialt samvær. Mine forventninger er blevet indfriet. Det har været en super fin tur, fortæller Leif Johansen, der også besøgte New Holland fabrikken for cirka 15 år siden.

- Der er selvfølgelig sket meget på fabrikken siden sidst. Der er blandt andet mange flere robotter og laserskærer. Det har været spændende at opleve, siger Leif Johansen, der også er kommet et skridt nærmere valget om det næste store køb af maskine.

- Jeg er blevet rimelig afklaret på, hvad jeg skal investere i næste gang, og at det bliver New Holland. Det var også en del af begrundelsen for at tage med, fortæller Leif Johansen, der håber på, at hans medarbejdere vil kunne komme med på en lignende tur en dag i fremtiden.

Pengene er godt givet ud

For maskinforretningen Anker Bjerre er der ingen tvivl om, at en sådan tur til Belgien er alle pengene og tiden værd.

- Vi har i flere år været med til dette arrangement. Det er mange penge, der bliver brugt på det, men jeg tror på, at de er givet godt ud, fortæller Søren Romby, og fortsætter:

- Vi kan mærke, at kunderne synes, det er spændende at komme med hertil og opleve det hele. Jeg er med for kundernes skyld, så de kan få en rigtig god oplevelse.

Anker Bjerre har haft kunder med fem gange før til New Hollands fabrik i Belgien, og ifølge Søren Romby er det bestemt ikke sidste gang.