Lyt til artiklen:

Fire vestjyske forhandlere fælles på Agromek

00:00
Hastighed: ???x
01:40

Efter fire år uden Agromek, er de fire vestjyske New Holland-forhandlere mere end klar til at stille op i Herning sidst i november. Præcis hvilke maskiner, de besøgende kan kigge nærmere på, er endnu ikke offentliggjort, men det er en vigtig begivenhed for alle fire forhandlere.

- Agromek er for os en oplagt mulighed for at komme i dialog med både eksisterende og nye kunder. Det giver os samtidigt god mulighed for at præsentere nyheder fra New Holland - både i forhold til maskiner og udstyr, siger Kaj D. Pedersen, indehaver af Skjern Maskinforretning A/S.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ikke ny konstellation

De fire forhandlere har tidligere på året haft en stand sammen til Landsskuet i Herning, så konstellationen er ikke helt ny i udstillingsregi. Tilsammen dækker de fire forhandlere et stort geografisk område i det vestjyske, de mener der er stærke synergieffekter i en fælles stand.

- I fællesskab får vi en stor synlighed, der bringer os tættere på kunderne. Vi får desuden en god bredde på de maskiner, vi kan vise frem på standen, og så giver Agromeks placering rent geografisk god mening for alle fire forhandlere, siger Martin Dalgaard fra J.Hundahl A/S.

J.Hundahl har afdelinger i Skive og Thisted. Anker Bjerre har afdelinger i Lemvig og Holstebro. Skjern Maskinforretning har afdelinger i Skjern og Sakskær. Traktorgården i Give har afdeling i Give.

De vestjyske New Holland-forhandlere findes på stand M9500 til Agromek 2022.