På netværkssitet Farmbrella kan studerende og nyuddannede oprette en gratis profil, der gør det muligt for arbejdsgivere indenfor landbrugsklyngen at finde frem til de specialister, der vil kunne udvikle virksomheden, skriver Farmbrella i en pressemeddelelse.

Og der er et akut behov for, at nyuddannede henover sommeren vælger et job indenfor landbruget, for skal væksten og udviklingen i erhvervet fortsætte, så er der ifølge medstifter af Farmbrella, Finn Nørgaard, brug for at de nye talenter får gps-styringen rettet ind på en karriere i dansk landbrug.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- I Farmbrella tror vi på, at nyuddannede, der har tilegnet sig unikke kompetencer i forbindelse med et speciale eller et relevant studiearbejde, kan være til stor gavn for innovative virksomheder inden for landbrugsklyngen, siger Finn Nørgaard og fortsætter:

- De nyuddannede kommer ud fra studiet med den nyeste viden, og den viden skal virksomhederne hurtigst muligt udnytte, og derfor har vi i Farmbrella udviklet et digitalt netværkssite, der gør det muligt at skabe det perfekte match imellem nyuddannede og arbejdsgivere, siger Finn Nørgaard og opfordrer de nyuddannede til at gå ind på hjemmesiden og oprette en gratis profil.

Farmbrella digitaliserer profilsøgningen, så hvad enten man skal finde en ny arbejdsgiver, et relevant studiejob eller hvis man vil gøre sig synlig for virksomheder over hele landbrugs-Danmark, så kan man på det sociale netværkssite få en idé om konkurrencen på et specifikt arbejdsfelt og efterspørgslen efter arbejdskraft.

- Vi vil gøre jobsøgningen indenfor landbrugsklyngen mere professionel og transparent. På Farmbrella kan man som nyuddannet se de mange jobmuligheder, der findes inden for landbruget, og ved at sammenligne sig med de etablerede profiler på siden kan man også få et indblik i, hvordan karrieren kan komme til at forme sig, lyder det fra Finn Nørgaard.

For Finn Nørgaard, Vagn Lundsteen og Christina Elgaard, der står bag Farmbrella, er missionen at skabe et transparent marked for søgning af profiler i landbrugsbranchen, skriver Farmbrella i pressemeddelelsen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det er en akut udfordring, at der bliver færre og færre kvalificerede profiler i dansk landbrug, men ved at oprette en profil på Farmbrellas hjemmeside, kan man ifølge de tre stiftere medvirke til at gøre det meget lettere at skabe det perfekte match imellem virksomheder og medarbejdere, og på den måde kan oprettelsen af en profil vise sig at være indgangsbilletten til en spændende karriere indenfor dansk landbrug.