Lyt til artiklen:

MCB Machinery er ny dansk Metsjö-forhandler

00:00
Hastighed: ???x
01:48

MCB Machinery er blevet forhandler af hele Metsjös store program af vogne samt mobile opbevaringsfaciliteter, der henvender sig både til landbrugs- samt entreprenørsektoren, det skriver den bornholmske virksomhed i en pressemeddelelse.

Kristian Nørregaard, MCB Machinery, fortæller, at de første vogne allerede er solgt, og de næste er på vej hjem til lageret. Han fortæller desuden, at han glæder sig meget til at komme ud til kunderne i Danmark, for at vise hvor gode vognene virkelig er.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Metsjö er en svensk familieejet virksomhed, der har produceret vogne siden 1958. I dag produceres blandt andet kroghejsevogne, dumpervogne, kornvogne og halmvogne samt mobile opbevaringsfaciliteter som gasskabe, miljøskabe og kemiskabe.

Produkterne bliver stadig den dag i dag bygget i Metsjö i Sverige, og den tætte kundekontakt har gjort det muligt for Metsjö at levere produkter, der er skræddersyet til kundernes behov.

- MCB Machinery har et stort engagement og passion for vores produkter. Det kræver et stort kendskab til produktet for at for eksempel sælge kroghejsevogne. Praktisk viden og tekniske muligheder kodes sammen og bliver til en komplet vogn som vi producerer. En sådan vogn vil fremadrettet skabe glæde ude hos kunderne i mange år, hver gang den er i brug. Vi er glade for at vi nu har en forhandler, der kan repræsentere vores Metsjö produkter, som har dybere indsigt i vores produktprogram, og sammen med gode ideer og teknisk forståelse kommer til at løfte vores position i det Danske marked, siger Anders Ivarsson, styrer driften af Metsjö.