Michael Stevns er fra senest 1. maj ansat som ny koncerndirektør i Danish Agro-koncernen. Ændringerne sker på baggrund af Søren Rathckes fratrædelse som adm. direktør i Hedegaard A/S, hvor han således også udtræder af Danish Agro koncernens koncernledelse.

Henrik Stilund (49 år), koncerndirektør i Danish Agro og medlem af koncernledelsen, bliver nu ansvarlig for Danish Agro koncernens internationale grovvareaktiviteter i divisionen Agribusiness International, hvor han hidtil har været en del af direktionen som COO.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Michael Stevns (57 år) bliver ansvarlig for koncernens Agribusiness Support-division, der f.eks. håndterer og koordinerer indkøb, såsædsforædling og energiprodukter.

Mange års erfaring

Koncernchef i Danish Agro koncernen, Henning Haahr, er meget tilfreds med koncernens nye ledelseshold.

- Henrik Stilund har mange års erfaring i Danish Agro koncernen og i koncernledelsen og er tæt på vores internationale grovvareaktiviteter. Henrik er en kompetent og dygtig leder, og jeg er helt sikker på, at han kan være med til at videreudvikle vores internationale grovvareaktiviteter, siger han, og fortsætter:

- Michael Stevns er en erfaren leder i landbrugsbranchen og har arbejdet i en årrække i både Landbrug & Fødevarer, Arla Foods og Mejeriforeningen. Jeg er helt sikker på, at vi med Michaels kompetencer og erfaring kan videreføre den stærke udvikling, vi har haft i vores support-aktiviteter gennem de senere år, slutter han.

Henrik Stilund har arbejdet i Danish Agro koncernen siden 2002 og er medlem af direktionen og koncernledelsen. Udover det nye direktør-ansvar for koncernens internationale grovvareaktiviteter er Henrik Stilund også koncernansvarlig for risikostyring, afgrøde- og råvarehandel samt Scanfedt og Scanola.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Michael Stevns kommer fra en stilling som direktør i Danmarks Jægerforbund og har tidligere arbejdet som direktør i Landbrug & Fødevarer, Arla Foods og Mejeriforeningen. Han starter sit nye job i Danish Agro koncernen senest 1. maj.

Danish Agros koncernledelse vil fremadrettet bestå af følgende medlemmer:

Henning Haahr, Koncernchef i Danish Agro koncernen

Brian Hauge Søe, Group CFO for Danish Agro koncernen

Henning Fogh, Koncerndirektør for de danske grovvareaktiviteter (Agribusiness Denmark)

Artiklen fortsætter efter annoncen

Henrik Stilund, Koncerndirektør for de internationale grovvareaktiviteter (Agribusiness International)

Michael Stevns, Koncerndirektør for koncernens support-aktiviteter (Agribusiness Support)

Jens Skifter, Koncerndirektør for koncernens maskinaktiviteter (Agribusiness Machinery)

Peter Torssell Iversen, Koncerndirektør for koncernens premix og vitaminaktiviteter (Special Feed)

Søren Møgelvang Nielsen, Koncerndirektør for kommunikation og marketing.