PN Maskiner har valgt at slå sine to afdelinger sammen, og det betyder, at afdelingen i Haderslev lukkes ned.

- Vi vil få mere effektivitet og synergi ud af medarbejderne ved at samle dem ét sted. Vi er faktisk lidt for få medarbejdere til to afdelinger, så derfor har vi nu valgt at slå dem sammen. Alle medarbejderne i Haderslev flyttes med, så kunderne vil fortsat blive betjent af personale, de kender, fortæller Ditte Laursen, marketingchef for PN Maskiner.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Hun understreger, at firmaets montører stadig kører i Haderslev-området, og at forhanlingen af New Holland og de øvrige mærker fortsætter i hele området.

Flyttes løbende

PN Maskiner er full line-forhandler af New Holland og forhandler dermed både maskiner til landbrug, entreprenør-branchen samt have/park. Indtil videre har der været reservedelslager, butik og værksted i begge afdelinger.

- Vi flytter vores aktiviteter løbende. Fordi vores Haderslev-afdelingen ligger inde midt i byen, er det de små maskiner og have/park, der flyttes sidst. Af samme årsag kunne vi ikke samle aktiviteterne i Haderslev - vi kan simpelthen ikke få de store mejetærskere ind midt i byen, forklarer Ditte Laursen.

Det forventes, at Haderslev-afdelingen lukkes endeligt ned sidst på foråret 2014.

Skal bygge ud

På sigt er det planen, at der skal bygges ud i Troldkær, men i mellemtiden har PN Maskiner lejet lokaler til høstmaskinerne i Jels, som ligger fem kilometer fra Troldkær.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Selv om afdelingen i Haderslev lukker ned, er PN Maskiner stadig den New Holland-forhandler, som ligger tættest på kunderne på den anden side af Haderslev i forhold til Troldkær.

- De får selvfølgelig lidt længere ind til os, men vi håber da, at de fortsat vil være kunder hos os. Vi kører jo stadig gerne ud til dem, fortæller Ditte Laursen.