Lyt til artiklen:

Dansk virksomhed afsætter en halv milliard daggamle kyllinger

00:00
Hastighed: ???x
01:42

De senere års rekordafsætninger i DanHatch Group er blevet toppet med et salg på 503 millioner daggamle kyllinger i 2023, hvilket var 13 millioner mere end i 2022.

I en pressemeddelelse skriver virksomheden, at den øgede afsætning især kan tilskrives aktiviteterne i Frankrig, hvor koncernen i løbet af det forgangne år overtog endnu et rugeri.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Omsætningen blev løftet fra 1,2 milliarder kroner i 2022 til 1,3 milliarder kroner i 2023. Året endte med et overskud på 62 millioner kroner før skat, hvor det især var det polske datterselskab, der udmærkede sig med et overskud på 38 millioner kroner før skat.

Direktørskifte i Danhatch

Se også:

Direktørskifte i Danhatch

- Det er med stor tilfredshed, at vi kan se, at DanHatch gennem årene har øget deres afsætningsmængder og i 2023 nået denne milepæl på en halv milliard kyllinger. I 2024 er målet at igangsætte tiltag for udvidelse af den fremtidige kapacitet, så den sunde vækst i DanHatch kan fortsætte, siger Henning Haahr, som udover formandsposten i DanHatch Groups bestyrelse også er Group CEO i Danish Agro, der sammen med DLG ejer DanHatch.

DanHatch Group er Europas største uafhængige leverandør af daggamle slagtekyllinger med rugeriaktiviteter i Danmark, Polen, Finland og Frankrig. Kerneforretningen er drift af slagtekyllingerugerier med tilhørende opdræts- og rugeægsproduktion.