Abonnementsartikel

Agco lancerer MF by you, der tillader kunderne at skræddersy deres nye MF. Det skal gøre forhandlernes jobs nemmere, og give større kundetilfredshed.

Når du fremover skal investere i en ny Massey Ferguson, så kan du få den skræddersyet med nyt indtræk, tonede ruder, central luftregulering, og tilmed også i en anden farve end rød. Det bliver muligt via det nye koncept MF by you, det skriver Agco i en pressemeddelelse.

- Vi ved at hver gård og landmand har forskellige behov, så derfor udvider vi vores Mf eXperience for at sikre, at vores traktorer lever op til flere behov og gør forhandlernes jobs nemmere, siger Jérôme Aubrion, Director Marketing Massey Ferguson, Europe & Middle East.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Han tilføjer at hver MF-traktor nu er "Designet af landmænd, til landmænd".

Konkret vil man, når man besøger sin forhandler for at købe en ny MF, blive mødt af MF Configurator-systemet. Her vil man kunne vælge til og fra fra et stort katalog af tilføjelser og funktioner.

Derefter vil MF by you-værkstedet i Beauvais begynde deres arbejde med at skræddersy traktoren. værkstedet har 1000 kvadratmeter plads, og kan arbejde på ti traktorer ad gangen.

Skræddersyede traktorer fra Valtra kan fejre ti års jubilæum

Se også:

Skræddersyede traktorer fra Valtra kan fejre ti års jubilæum