Lyt til artiklen:

Skræddersyede traktorer fra Valtra kan fejre ti års jubilæum

00:00
Hastighed: ???x
02:34

I forbindelse med en Valtra Unlimited-testkørsel i Finland præsenterede Valtra-specialister og brancheeksperter fra Unlimiteds netværk af samarbejdspartnere, blandt andet Nokian Heavy Tyres, Piippo Hydraulics, Kesla, Vuomet, Noremat, PTG og Arctic Aebi Schmidt, nogle af nyhederne fra Valtra Unlimited, skriver Valtra i en pressemeddelelse.

Valtra Unlimited er vokset hvert eneste år, lige fra dengang i 2013, hvor et par teknikere fremstillede en håndfuld skræddersyede traktorer, til 2022, hvor et team af 27 eksperter specialfremstillede over en tredjedel af de traktorer, der forlod fabrikken i den finske by Suolahti.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Valtra har haft ry for at tilbyde kunderne en høj grad af valgfrihed. I 1988 var Valmet, som virksomheden hed dengang, den første producent, der tilbød et komplet sortiment af farver til førerhuset, som kunderne frit kunne vælge mellem. Tidligt i 1990'erne blev Valtras innovative kundekonfigurationssystem indført på fabrikken i Suolahti.

Det betød, at kunderne kunne bestemme, hvordan deres traktorer helt præcis skulle konfigureres, ud fra en bred vifte af fabriksdefinerede valgmuligheder. Valtra Unlimited opstod ud fra et ønske om at løfte kundernes medbestemmelse til et helt nyt niveau.

- Vores drøm var at gøre tilpasningen endnu mere omfattende; at skabe en fuldstændig skræddersyet oplevelse, hvor kunderne kan vælge alt det udstyr, de har brug for, direkte fra fabrikken," husker Petri Loukiala, som er Senior Manager, Brand Management i Unlimited-afdelingen.

Valtra fokuserer på fremtiden

Valtra Unlimited investerer i øjeblikket i tiltag, der skal udvide Unlimited Studio på Valtras fabrik i Suolahti og øge afdelingens ekspertise og innovation, så den fortsat kan imødekomme individuelle ønsker og behov i de forskellige kundesegmenter.

Et stigende antal kunder beder om at få monteret kameraer på deres Unlimited-traktorer. Valtra Unlimited VIEW er en ny løsning, der giver øget sikkerhed for alle omkring traktoren.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Systemet gør brug af front- og bagmonterede kameraer samt kunstig intelligens (AI) til at registrere objekter, der befinder sig foran traktoren. Føreren kan skifte mellem de forskellige kameravisninger på højopløsningsskærmen, og systemet giver automatisk føreren besked om eventuelle farer fra objekter, der bevæger sig, ved hjælp af advarselslamper og alarmlyde.