Lyt til artiklen:

AgroFyn bliver Deutz-Forhandler

00:00
Hastighed: ???x
02:44

AgroFyn arbejder meget bredt med salg, import, eksport og formidling af nye og brugte landbrugsmaskiner og entreprenørmaskiner fra basen i Ringe på Midtfyn. Den primære kundegruppe på landbrugssiden bor på Fyn, men firmaet kommer langt omkring, for med over 40 års erfaring er netværket stort, og mange kunder fra hele Danmark har gennem årene benyttet sig af AgroFyns formidlingskoncept omkring aktivt salg af brugte maskiner, skriver AgroFyn i en pressemeddelelse.

Med forhandlingen af Deutz-Fahr byder AgroFyn for første gang et traktormærke indenfor i Ringe. At det sker nu og netop bliver Deutz-Fahr, skyldes ifølge Claus Andresen flere faktorer.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi har længe set os om efter et godt traktormærke, men enten kommer importørerne med en række full-line krav og vil blande sig i alt muligt andet, eller også er mærkerne for små. Med Deutz-Fahr får vi en populær kvalitetstraktor med op til 336 hk til en fornuftig pris - og importøren ønsker ikke at blande sig i vores andre aktiviteter, siger Claus Andresen.

Rent formelt er AgroFyn lokalforhandler for Brørup Traktor- & Maskincenter, som sælger og servicerer Deutz-Fahr i den sydlige del af Jylland og på Fyn.

Også muligheden for at tilbyde kunderne første klasses service har vejet tungt. Her betyder AgroFyn's samarbejde med Brørup Traktor- & Maskincenter, der regnes for at være Danmarks absolut førende Deutz-Fahr servicespecialist, at service-beredskabet er i top fra dag et.

- De har over 25 års erfaring med Deutz-Fahr, landets største reservedelslager og et ualmindeligt kompetent serviceteam, som er klar til at hjælpe med at servicere vores kunder, siger han.

Claus Andresen ser ikke afstanden fra Brørup til Fyn som noget problem, for det tager kun 30 minutter at køre fra Brørup til Lillebæltsbroen - og i øvrigt servicerer Brørup Traktor- & Maskincenter allerede mange Deutz-Fahr traktorer på Fyn, så de kender vejen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Åbent hus i februar

AgroFyn har allerede inviteret kunder og interesserede til Åbent Hus lørdag den 4. februar mellem 9 og 16. Som altid er der fokus på gode tilbud på nye og brugte trailere, redskaber, traktorer og sliddele. Med den nye forhandling får gæsterne også lejlighed til at se en hel stribe af de populæreste Deutz-Fahr modeller.

Claus Andresen har allerede fået nogle modeller hjem til pladsen på Industrivej 59 i Ringe, og flere følger inden flaget hejses til Åbent hus.

- Vi har bl.a. fået den meget alsidige Deutz-Fahr 6190 TTV hjem. Den har 192 hk, trinløs transmission og både hydraulik og liftkapacitet i overflod til alle almindelige redskaber, så den, er jeg sikker på, vil tiltale mange landmænd, siger han.