Lyt til artiklen:

Danmarks nordligste maskinforhandler satser på Deutz-Fahr

00:00
Hastighed: ???x
02:27

De lysegrønne Deutz-Fahr traktorer er på fremmarch i hele Danmark, men der er områder, hvor salgs- og serviceindsatsen kan intensiveres. Et af de områder har været Nordjylland, men nu er SR Agro & Last ApS fra Sindal blevet officiel forhandler og servicepartner for Deutz-Fahr, så det bliver der rådet bod på nu, skriver SR Agro og Last i en pressemeddelelse.

SR Agro & Last ApS blev etableret i 2016 af Sune og Rune Jensen. Siden er firmaet ekspanderet kraftigt på specielt værksteds- og servicesiden. I 2020 tog man således en ny, stor og moderne værkstedshal i brug. Faciliteterne er altså på plads til at håndtere traktorer og mejetærskere.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Som en ekstra service kan firmaet også tilbyde bremseafprøvning på egen bremseprøvestand, og serviceteamet tilbyder 24 timers akuthjælp, hvis uheldet er ude, så kunderne kan trygt vælge firmaet som servicepartner, skriver SR Agro & Last.

De to ejere har hver især deres kompetenceområder. Rune er specialist indenfor dyretransport- og andre lastbilstyper, hvorimod Sune er specialisten indenfor landbrugsmaskiner. Sune er rent faktisk udlært indenfor Deutz-Fahr og glæder sig til igen at få med de tyske traktorer at gøre:

Jeg har altid godt kunne lide at arbejde med Deutz-Fahr - nogle vil påstå, at det er en passion for mig - så da muligheden bød sig, var det svært ikke at sige ja, siger den forventningsfulde maskinhandler.

Høj driftssikkerhed

Sælger Henrik Rømer ser store muligheder for Deutz-Fahr i Nordjylland.

- Deutz-Fahr leverer topmoderne traktorer med høj driftssikkerhed og en rigtig god brændstoføkonomi, så brugsværdien er helt i top. Samtidigt er prisniveauet fornuftigt, så der er mange grunde til, at områdets kunder skal vælge Deutz-Fahr næste gang, de køber en ny traktor, siger han.

Artiklen fortsætter efter annoncen

De første traktorer er allerede på vej til Sindal, så han og kunderne kan "sparke dæk" og få en snak om, hvilke modeller, der matcher deres behov og budget.

Sune og Rune Jensen ser udvidelsen af firmaets ydelser med salg og service af Deutz-Fahr som et naturligt udviklingstrin i firmaets vækst og glæder sig til at tage fat på arbejdet med Deutz-Fahr.

- Vi er en lille flok dedikerede kolleger, som altid sætter en ære i at lave et stykke professionelt arbejde og med de kompetencer og faciliteter, vi kan tilbyde kunderne, skal det nok blive en succes, siger de.