Lyt til artiklen:

Bednar introducerer ny generation Fenix dybdeharve

00:00
Hastighed: ???x
02:17

Den nye generation af Fenix FO_PROFI er en fire-bullet dybdeharve, med tilstrækkelig afstand mellem tænderne, både inde i rækken og mellem de enkelte rækker, skriver Bednar i en pressemeddelelse.

Det nye strukturelle design sørger for gennemløb ved behandling af store mængder organisk materiale, takket være den høje frigang på 80 cm af hovedrammen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Indstillingen af de enkelte tænder i en V-form bidrager til en minimal trækmodstand af maskinen, de arbejdende dele giver intens jordbearbejdning, herunder jævn blanding af organisk materiale op til 35 centimeters dybde.

Tænderne kan monteres med spidser med en bredde på 80 og 60 mm, eller LONG-LIFE spidser med en bredde på 80 og 40 mm, monteret med hårdmetalplader for højere holdbarhed.

Spidserne kan også monteres med vinger, 125 og 185 mm, hvor 185 mm-versionen kommer også i LONG-LIFE-konfigurationen.

Maskinens grundlæggende udstyr omfatter hydraulisk arbejdsdybderegulering, eller der kan vælges el-hydraulisk regulering.

- Vi besluttede at udvikle den nye generation af Fenix FO_PROFI dybdeharver, baseret på vores mange års erfaring og resultater fra forskellige markeder. Efter to år med intens test under forskellige forhold introducerer vi et nyt produkt, der udmærker sig i mange tekniske og strukturelle komponenter. Fenix FO_PROFI er en multifunktionsmaskine, der kan udføre de fleste operationer på dine marker og i næsten alt vejr, tilføjer Jan Bednár, salgsdirektør.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Beskyttelse

Harvetanden på Fenix FO_PROFI dybdeharven kan udstyres med tre forskellige typer overbelastningsbeskyttelse. Den grundlæggende er boltbeskyttelsen, velegnet til meget let jord, hvor den vandrette fjederbeskyttelse med en udløserkraft på 480 kg er den mest anvendte beskyttelse i disse maskiner, og er velegnet til de fleste almindelige jordforhold.

Den nye hydrauliske beskyttelse tilbyder en udløserkraft på op til 550 kg., en konstruktion der gør denne type beskyttelse ideel til mellemtung og tung jord.

rich-media-3
Der er valg imellem tre typer tandbeskyttelse - bolt-, fjeder- og hydraulikudløser. Pressefoto: Bednar.