Lyt til artiklen:

Danish Agro stiller med stærke nyheder

00:00
Hastighed: ???x
01:37

Abonnementsartikel

Danish Agro koncernen stiller med flere nyheder på Agromek 2022

- Der er sket meget inden for både maskiner og digitale værktøjer til landbruget, siden det seneste Agromek blev afholdt tilbage i 2018. Deltagerne har derfor meget at glæde sig til at opleve på Agromek og på vores stand fra Danish Agro koncernen, fortæller Michael Husfeldt, administrerende direktør i Danish Agro Machinery A/S i en pressemeddelelse.

Koncernen deltager i år med en stor stand, hvor der fremvises det nyeste indenfor Claas og Danish Agros eksklusive redskabsmærker. Blandt nyhederne er Bednar Efecta CE12000 Floatrax såmaskine, Claas Torion 1611 gummihjulslæsser, Claas Corio Stubble Cracker og Farmtrac 25G Eldreven kompakttraktor der kører 100 procent elektrisk. På standen præsenteres også den selvkørende Agrifac-sprøjte, som er en af de mest avancerede sprøjter på markedet lige nu.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Agrifac viser ny selvkørende sprøjte frem

Se også:

Agrifac viser ny selvkørende sprøjte frem

Indhent data fra mejetærskeren

Blandt øvrige nyheder på messen kan landmænd indhente udbyttedata fra Claas mejetærskerne og dermed få synliggjort resultatet af årets indsats. Det gøres via Danish Agros Cropline-platform, som er en samlet løsning til landmændene med en række digitale hjælpeværktøjer.

- Vores team af specialister står klar på Agromek til at demonstrere mulighederne med Cropline for den enkelte landmands bedrift. Det er i Cropline-platformen, landmanden kan finde sine biomassekort, SoilOptix-jordanalysedata samt FieldSense-vejrdata, og det er også her, der udarbejdes tildelingskort til landbrugsmaskinerne, fortæller Grovvaredirektør i Danish Agro Henning Fogh.

rich-media-3
Også Claas Torion 1611 kommer også med på Danish Agro-standen. Foto: Danish Agro.