Lyt til artiklen:

250 års jubilæum hos Sagro

00:00
Hastighed: ???x
01:56

Abonnementsartikel

Syv medarbejdere kan fejre 250-års jubilæum hos Sagro.

Et 40-års jubilæum er sjældent i nutidens arbejdsmarked, men hos rådgivningsvirksomheden Sagro havde man fem stk. d. 1. august. Derudover kunne to medarbejdere fejre deres 25-års jubilæum, skriver Sagro i en pressemeddelelse.

Tove Hindkjær kan fejre 40-års jubilæum. Hun har siden 1982 passet danske landmænds regnskaber. Og da hun er født på landet, var det oplagt for Landbrugscentret at ansætte hende i sin tid, fordi hun "bestemt ved, hvad der er op og ned på en ko". Og hun har aldrig overvejet at søge væk.

- Arbejdspladsen udvikler sig konstant. Måske har min stol været den samme, men med alt det, der sker omkring mig hver dag, er der ikke mange dage, der er ens. Arbejdsforholdene er rigtig gode, og ikke mindst har gode kolleger sørget for, at jeg stortrives i mit job, siger hun.

En anden 40-års jubilar er driftsøkonomi-assistent Kirsten Holm Pedersen, og for hende er der særligt to grunde til, at hun stadig sidder i rådgiverstolen hos Sagro.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Alle årene har vi kunnet flexe. Det har altid været godt ift. balancen mellem privat- og arbejdsliv. Hen over årene er der også kommet flere kolleger til, og det er godt for den faglige udvikling. Vi kan altid finde en at sparre med, og det er nødvendigt, for kompleksiteten af regler og muligheder for kunderne er også vokset, siger hun.

Syv jubilarer på en enkelt dag svarer til omkring to procent af medarbejderstaben hos Sagro, og Torben Jensen, der er adm. direktør kan heller ikke mindes en lignende situation.

- Vi arbejder selvfølgelig på at få flere unge mennesker ind i virksomheden, men det er mindst lige så vigtigt, at vi fortsat sikrer at være en virksomhed, der gør alt hvad vi kan for at fastholde vores dygtige medarbejdere. Det vidner et 250-års jubilæum bestemt om, og det gør mig stolt, siger Torben Jensen.