Lyt til artiklen:

Sagro henter ny chef til Billund og Esbjerg

00:00
Hastighed: ???x
01:50

Torben Lillegaard Nielsen er ny regnskabschef for rådgivningsvirksomhedens afdelinger i Esbjerg og Billund. Det oplyser Sagro i en pressemeddelelse.

40-årige Torben Lillegaard Nielsen har ad to omgange været ansat hos Goodvalley i Ukraine, først som driftsleder, og siden som leder af kæmpelandbrugets HR-afdeling. Hos Sagro bliver han chef for omkring 100 medarbejdere.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg ved, der ligger mange spændende opgaver og venter på mig. Sagro er langt fremme, når det kommer til digitalisering af bilag og regnskaber, men der er stadig meget arbejde der skal gøres, og det ser jeg frem til at blive en del af, siger Torben Lillegaard Nielsen.

Den nye regnskabschef er uddannet bachelor i Statskundskab fra Århus Universitet i 2008, og i 2013 blev han jordbrugsteknolog, blandt andet med praktik hos Sagros afdeling for økonomi og strategi i Herning.

Direktøren hos Sagro regnskab, Palle Høj, ser frem til at få en chef ved roret i Billund og Esbjerg husene.

- Torben har den helt rigtige kombination af viden om landbruget samt den strategiske viden om økonomi, som det kræver at lede afdelingen, siger Palle Høj, der er direktør for regnskab hos SAGRO

Det seneste år har budt på en ansættelse hos DSB, men den jyske hjemstavn trak i familien, der har købt hus i Varde.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg er gået lidt til og fra landbruget gennem min karriere, men jeg føler egentlig, at jeg nu vender tilbage til rødderne både privat og i arbejdsmæssig sammenhæng. Jeg glæder mig meget til at komme i gang og møde kollegerne, siger Torben Lillegaard Nielsen.

Torben har første arbejdsdag som chef i regnskab Billund og Esbjerg d. 1. december. Privat er Torben gift med Marie, der arbejder inden for folkesundhed. Sammen har de Ebba på 3 år og Karla på 1 år.