Abonnementsartikel

De Konservative tør ikke svare på, hvornår landbrugsforhandlingerne er færdige, for det er kompliceret, når der forhandles om klima, støttekroner og miljø på samme tid.

På Christiansborg fortæller Per Larsen fra De Konservative til Maskinbladet, at det for de blå partier ikke handler om at blive færdige med landbrugsforhandlingerne så snart som muligt, og derfor har han også svært ved at forudsige, hvornår landmændene får at vide, hvilke rammevilkår, der bliver gældende de kommende år.

- Det er vanskeligt at sige, for det er ganske kompliceret når man har tre ting oppe i gryden: både vandrammedirektivet, EU-støtten og klima-delen, fortæller Per Larsen til Maskinbladet, og uddyber, at det vigtigste for de blå partier er at sikre, at en ny landbrugsaftale ikke fører til en "tsunami af konkurser" ude på landet.

Bliv abonnent og læs hele artiklen

Prøv vores introduktionstilbud for kun 1 kr. første måned og få fuld adgang til alt indhold på Maskinbladet og de digitale udgaver af de faglige magasiner Agro, Bovi og Hyo foruden spændende funktioner som lytteliste, læseliste og favoritter
Få adgang nu
Allerede abonnent?
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.