Abonnementsartikel

Stiig Markager fortæller oven på frifindelsen i injuriesagen anlagt af Bæredygtigt Landbrug, at han står fast på sin faglighed, og at landbruget fortsat udgør et stort problem for vandmiljøet.

Stiig Markager fortæller efter frifindelsen i sagen mod ham anlagt af Bæredygtigt Landbrug til Maskinbladet, at retten nu har slået fast, at der var tale om et objektivt udsagn, som ikke kunne skade nogens ære, og så er professoren tilfreds med, at der direkte i dommen henvises til den paragraf i bekendtgørelsen om universiteter, hvor der står, at universiteters rolle i samfundet også er at bidrage til den offentlige debat.

- Jeg har jo bare passet mit arbejde, og det skal jeg selvfølgelig ikke dømmes for i en retssag, siger Stiig Markager til Maskinbladet, og forskeren mener det er uhørt, at Bæredygtigt Landbrug med retssagen har gået efter ham som privatperson, blot fordi han har passet sit arbejde.

Bliv abonnent og læs hele artiklen

Prøv vores introduktionstilbud for kun 1 kr. første måned og få fuld adgang til alt indhold på Maskinbladet og de digitale udgaver af de faglige magasiner Agro, Bovi og Hyo foruden spændende funktioner som lytteliste, læseliste og favoritter
Få adgang nu
Allerede abonnent?
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.