Lyt til artiklen:

Biogastraktor og pølser i tusindtal lokkede til åbent hus i Thisted

00:00
Hastighed: ???x
01:48

Abonnementsartikel

J. Hundahls afdeling i Thisted havde fredag et velbesøgt åbent hus-arrangement, hvor omkring 3500 besøgende blandt andet fik et kig på den nye biogasdrevne traktor fra New Holland.

Cirka 3500 maskininteresserede besøgte fredag J. Hundahls afdeling i Thisted, hvor New Holland-forhandleren slog dørene op til åbent hus-arrangement. Det fortæller Søren Hundahl, der er medejer i J. Hundahl.

Han vurderer besøgstallet ud fra antallet af pølser og fastelavnsboller, som blev uddelt i rigelige mængder til dagen.

- Vi er kommet af med 3400 fastelavnsboller og 8500 pølser. Så ud fra de tal, regner vi med omkring 3500 besøgende, siger Søren Hundahl.

Han er i sagens natur glad for, at så mange valgte at bruge en del af fredagen på at besøge forretningen.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Det er så skønt, at så mange mennesker dukker op, når man stiller an. Folk har trængt til at komme ud og få en snak, både med os og med hinanden, siger Søren Hundahl, der også fortæller, at det blev til et par handler på dagen.

Udover pølser og bagværk var det til arrangementet naturligvis også fokus på maskineriet. Blandt andet havde J. Hundahl hentet 68 nye maskiner hjem fra Kuhn og MI-tipvogne. Og så var der også mulighed for at tage et kig på den nye biogas-traktor fra New Holland.

- Den nye traktor fra New Holland, der kører på biogas, blev også vist frem. Der var en fornuftig interesse for den, det kræver nu bare, at man kan få den tanket, siger Søren Hundahl, der også melder om interesse for New Hollands T7 315 HD-model og producentens gule linje.

Derudover kunne man også se gylletrailere fra AP-Gyllevogne til lastbiler. Også brugtlageret blev kigget godt igennem af de besøgende.