Lyt til artiklen:

Dansk Maskincenter udvider produktprogrammet med dansk vognproducent

00:00
Hastighed: ???x
02:16

Abonnementsartikel

Dansk Maskincenter har indgået en aftale om salg og distribution af Tim-tipvogne fra Thyregod.

Dansk Maskincenter, der med sine 4 afdelinger i Jelling, Odder, Toftlund samt Rimmerhus, har i samarbejde med Thyregod A/S indgået samarbejde om salg og distribution af Thyregods Tim Tipvogne.

Dansk Maskincenter skriver i en pressemeddelelse, at man har indgået samarbejdet med Thyregod A/S for at holde et godt serviceniveau til sine kunder.

Tim-navnet har i to årtier tilhørt Thyregod A/S, og her har man produceret tipvogne, bundkædevogne, entreprenør vogne mm. I Tim farver og navn.

Vognene er lavet ud fra et princip om at være en dansk produceret kvalitetsvogn, som giver kunden en komfort samt lang holdbarhed

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

15,5 og 18 tons tipvogne med mange muligheder

Dansk Maskincenter har således valgt at blive lagerførende i 15,5- og 18-tons tipvogne. Modellerne hedder 155/190 og 180/230.

De to modeller har samme undervogn, aksler samt konisk kasse. Det, der adskiller de to modeller, er en 30 cm kornside.

Derudover kan modeller af vogne kan udstyres med græssider, kornluge, drejbare aksler, presenning og tipstabilisator.

- Dette gør at vognen er meget alsidig, og til kunden som både skal håndtere grovfoder og senere køre korn fra ved mejetærskeren, får man 35 m3 rumindhold med græssider, samt en vogn der nemt tager 18 tons korn, skriver Dansk Maskincenter.

Undervognen er sat op på 130x130 mekanisk affjedrede aksler samt en affjedret trækbom.

De mange vogne der i løbet af sommeren ruller ind til Dansk Maskincenter er alle sat op med 26,5 tommer hjul.

Det gør at vognene er lette at trække og at de simpelthen "ruller" nemmere. Dvs. under bløde forhold kan en mindre traktor trække en større vogn.

God gang i salget

Allerede nu er sælgerne hos Dansk Maskincenter i gang med at sælge de mange vogne, og der er god efterspørgsel på dem, lyder det.

- Der er stadig vogne tilbage men man skal ikke vente for længe med at henvende sig, lyder det fra salgsafdelingen hos Dansk Maskincenter.