Lyt til artiklen:

MI sælges til hollandsk maskinforretning

00:00
Hastighed: ???x
02:19

MI med base i Vejle blev grundlagt i 1963. MI har tre forretningsområder: landbrug, have/park og et lager/butikskoncept. Det sidste område er ikke omfattet af aftalen med Royal Reesink.

MI vil fortsat tilbyde maskiner, originale reservedele og support gennem det velkendte MI-forhandlernetværk i Danmark. Udover hovedmærkerne indenfor landbrug, Kuhn og Rauch, har MI også flere stærke mærker inden for havepark-området.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Derudover har MI også importen af et par mærker i Sverige som også videreføres. Kristian Jacobsen, administrerende direktør for MI:

- Vi er meget glade for aftalen med Royal Reesink, som er en stor aktør med et solidt fundament, en lang historie og et stærkt fokus på service og support. Siden starten i 1963 har det været MI's fornemmeste opgave at være en professionel og effektiv leverandør til dansk landbrug. Med aftalen med Royal Reesink bliver MI en del af noget større, som sikrer, at MI fortsat kan imødekomme de professionelle landbrugs behov i fremtiden, siger Kristian Jacobsen.

Reesink er markedsleder

Langvarige forhold Royal Reesink er markedsleder indenfor international distribution og service af kvalitetsmaskiner og dele til landbruget, have/park, logistik- og lagerløsninger samt entreprenørmaskiner.

Det 234 år gamle hollandske selskab er en stærk international koncern med 36 datterselskaber over hele verden.

Gerrit van der Scheer, administrerende direktør Royal Reesink:

Artiklen fortsætter efter annoncen

- MI og Royal Reesink har mange ligheder. Vi arbejder begge med stærke forhandlernetværk, har samme måde at tilgå kunder og distribution på og vi har begge et godt forhold til Kuhn og Rauch, som er vores hovedleverandør. Med aftalen styrker vi vores langvarige samarbejde med Kuhn, som har eksisteret i mere end 65 år. Vi har stor tillid til, at Kristian Jacobsen og hans team fører virksomheden videre i samme ånd, siger han.

I de følgende måneder vil planerne for aftalen blive uddybet yderligere. Det nye partnerskab bliver officielt til sommer, hvor de endelige aftaler underskrives.