Efter 25 år i koncernen har Tom Axelgaard valgt at stoppe fra slutningen af juni 2019 som administrerende direktør hos Goodvalley. CFO, Hans Henrik Pedsersen, tager herefter over, mens COO, Kristian Brokop, bliver udnævnt til Vice CEO.

Tom Axelgaard vil dog stadig fortsætte med titlen som grundlægger, som særlig rådgiver og ambassadør for Goodvalley. - Siden grundlæggelsen i 1994 har jeg haft den store fornøjelse at arbejde med lidenskabelige og professionelle kolleger med en fælles vision om at skabe en virkelig bæredygtig fødevareproducent og mærke, der kan levere markedsledende driftsresultater og stærke økonomiske resultater. Jeg er stolt over den indsats, der blev gennemført i årenes løb for at etablere Goodvalley som en helt klimarneutral koncern med ledende markedspositioner og et solidt fundament for fortsat lønsom vækst i fremtiden. Jeg ser frem til at bidrage til den fortsatte uddannelse og udvikling af Goodvalleys talentfulde medarbejdere og føler mig helt tryg ved at overdrage ledelsen til mine to kolleger i direktionen, siger Tom Axelgaard i pressemeddelelsen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Bestyrelsesformand, Anders Obel, fortæller således om Tom Axelgaard;

- Tom har spillet en instrumental rolle i omdannelsen af Goodvalley fra en stor vision til en solid virksomhed forud for sin tid og med gode muligheder for at drage fordel af det stigende fokus på bæredygtig og klimanutral fødevareproduktion. I de senere år har vi arbejdet sammen og planlagt det kommende generationsskifte nøje. Vi er meget tilfredse med resultatet, og bestyrelsen takker Tom for hans indsats og dedikation gennem årene og byder Hans Henrik og Kristian velkommen i deres nye roller i Gruppens ledelse, siger Anders Obel.

Hans Henrik Pedersen og Kristian Brokop vil sikre kontinuitet efter at have bidraget stærkt til styrkelsen af Goodvalleys organisation, kapitalstruktur og operationelle præstation i de senere år som medlemmer af direktionen og i ledende stillinger i hele koncernen.

Hans Henrik Pedersen er 37 år og har været CFO og direktionsmedlem i Goodvalley siden 2016 med fokus på strategi og organisationsudvikling samt styrkelse af koncernens kapitalstruktur afsluttet med optagelse af en virksomhedsobligation i 2017. Før han tiltrådte Goodvalley, han var ansat som koncerndirektør og chef for koncernens forretningsudvikling hos Falck Group samt i corporate finance og finansielle strategistillinger hos Carnegie Investment Bank, Atrium Partners og Danske Bank. Han har en cand.merc. i Business Administration.

Kristian Brokop er 38 år gammel og har arbejdet i Goodvalley siden 2006. Han blev forfremmet til COO og medlem af direktionen i 2017 og fungerer stadig som CEO for koncernens ukrainske virksomhed. Han har baggrund i den kongelige danske hær og har et eksamensbevis i landbrugsforvaltning.